2777
2789
عنوان

مشهد که رفتیم دعا کردم شوهر کنم تو ی ماه 3تا خواستگار پیدا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز الان دختر تا ۱۰۰ تا هم سکه می زنه بعد ایشون ۱۴ تا بزنه خدایی نکرده بعد طلاق چه کنه

الان تو فامیلای ماهم راحت ۵۰۰ 

یا ۲۵۰ سکه میزنن

بابامم میگه ابروم می‌ره دخترمو با ۱۴ سکه بدم شوهر 

راستم میگه ب نظرم چون تو فامیلای ما هیچ کس ۱۴ سکه نیست 

خدایا مرسی ♥️
آخه من واقعا از شرایط روحی یه مدت حالم بد شده بود رفتم پیش امام رضا ازش خواستم کار ی کن ازدواج کنم ح ...

درکتون میکنم چون تجربه مشابه تون رو دارم 

وقتی روی یه چیزی خیلی کلید کنین ازتون دورتر میشه یکم کمتر حس و حالتون رو وابسته به ازدواج بدونین انشاالله حل میشه

شاید معجزه امام رضا تغییر دیدگاه تون نسبت به ازدواجه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

به وقتش کسی که تو سرنوشتت نوشتن می اد اونی رو که تو پیشونیت نوشتن هنوز پیدات نکرده اونا هم رفتن نه به خاطر مهریه رفتن نه چیز دیگه ایی قسمتت نبودن خواهر من با کلی خواستگار ۳۴ سالگی ازدواج کرد حتی ده بار تا پای عقد رفت 

دقیقا منم فکر میکنم دخترای خوب و خانواده دار مهریشون بالاست نه ۱۴ سکه

بذار یدونه برات مثال بزنم از اخریش عروس خاله من دی پارسال عقد کرده کارمند ستادی وزارت بهداشته (رسمی  )شوهرشم کارمند بانک صادراته بخش معاملات ارزی (پیمانی) خانوادشم ادمای نرمال معمولی مثل بقیه مردم 

چهارده تا سکه مهریشه با حق خروج از کشور حضانت مشترک حق محضری تصنیف اموال تحت تملیک  بعد ازدواج  .حالا دیگه اگه از نظر شما خوب و خانواده دار نیست بحث دیگست اما از بیرون که ماجرا جور دیگه به نظر میرسه و دارن زندگی رو جلو میبرن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟