2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گغت تو مشکل روانی داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 89 پست
دیگه مطلب به این سادگی رودرست نفهمیدی،حق داشت بگه اسکولبدبرداشت کردم چیه دیگه؟!توکلانفهمیدی چی میگه

هیچکس همچین حقی نداره که توهین کنه

حق داشته بگه اسکول!؟ یعنی شما خودت اجازه میدی اینجوری باهات برخورد شه!!!!! واقعا که

حالا اصلا مقصر من هیچکس حق توهین نداره 

من عمدا گفتم با اجیم اخه نمیشد که بگم نمیام بعد برم شهر ما هم کوچیکه اگه میدیدم بدتر میشد اما خب خود ...

پس اونجا چی بود نوشتی که وقتی گفتی با اجیم، دوست داشتم بگه میام ؟

Tunnel Vision                                                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچکس همچین حقی نداره که توهین کنهحق داشته بگه اسکول!؟ یعنی شما خودت اجازه میدی اینجوری باهات برخورد ...

ببهشیدوقتی گیجبازی دربیاری ومطلب ساده رونفهمی چی بایدبهت بگه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
خوب عزیزدلم شما ک انقد وابسته خاهرتی خاهرتو بغل کن و شوهر نکن چرا هم خودتو هم پسر مردمو میخای بیچاره ...

عزیزم چه ربطی به وابستگی داره اخه🤦‍♀️دیذوز اجینم هم دوس داشته بره بیرون اخه چجوری دلم میومد ولش کنم برم نامزدم هم اینجوریه اجیم باشه نمیاد

هیچکس همچین حقی نداره که توهین کنهحق داشته بگه اسکول!؟ یعنی شما خودت اجازه میدی اینجوری باهات برخورد ...

من حقیقتو برات تو چند تا کامنتم واصح به تصویر کشیدم
خودتم بهتر از هرکسی میدونی چون تجربه هه رو تو کردی نه کسه دیگه ای
و خوبم میدونی طرفت چجوری و از کجا خودشو نشون داده
برای اخرین حرفم ازت میخوام بی گدار به اب نزنی
که یه روزی بگی من فهمیده بودمو فهمیده امو نادیده گرفتم...!

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

سر اینکه گفته با خواهرم میرم ، پسره نگفته روانی اخر دعواشون گفته واقعا هم مشکل روانی داره ، مکانیسم ...

واقعا که!! من اجازه توهین ب شما ندادم که انقد راحت میگی مشکل روانی داره

اینکه تو چت یه نفر بد برداشت کنه یا متوجه منظور نشه یه موضوع کاملا طبیعیه مشکل روانی چیه!؟ 

سر اینکه گفته با خواهرم میرم ، پسره نگفته روانی اخر دعواشون گفته واقعا هم مشکل روانی داره ، مکانیسم ...

مشکل روانی رو یا براتون بد تعریف کردن یا اینقدر بی ادب هستید که بی دلیل و بی جهت به کسی که نمیشناسید بتونید بگید روانی!
دقیقا مثله نامزد ایشون!
ضمنا مشخصا فوش برای شما هیچ مشکل خاصی نداره هر فوشیم بهتون بدن مشکلی نیس چه اول بحث چه اخر بحث
متاسفم براتون

20

خوب یکم سنت بره بالاتر متوجه حرفا میشی 

دوران نامزدی دوران دونفرس عزیزم دیگه خاهر و برادر و خاله دایی نداره اصلا خاهر شما حتی حاضرم بشه بگ میخام بیامشما باید بگی نه 

شما یه زوج هستید خودتون دونفر ک کلی حرف دارین و باید تنها باشید 

میتونستی با نامزدت بری آخرش بهش میگفتی ک نظرت چیه دنبال خاهرمم بریم 

خداجونم شکرت🦋

پس اونجا چی بود نوشتی که وقتی گفتی با اجیم، دوست داشتم بگه میام ؟

خب همین دیگه

من میدونستم اگه با اجیم باشم نمیاد عمدا بهش گوشزد کردم که اجیمم باهانه انتظار داشتم بیاد این دفعه رو

مررسی بابت راهنمایینت عزیزم❤️

خواهش میکنم دختر با لیاقت
امیدوارم هرکاری میکنی زودتر خودتو اگه گردابی وجود داره ازش فاصله بگیری
و دیر نکنی برای خودت و لیاقتت
حیفی و بخاطر آدمای بی ارزش مواظب باش حیف نشی...!
خوشبخت بشی:))