2777
2789
عنوان

امروز ی مرد زن دار

340 بازدید | 24 پست

پاپیچم شد و دلم میخواست همونجا بزنم بکشمش من پوششم بد نیست ولی بعد اینکه اینجور مردا بهم نخ میدن خیلی عذاب وجدان میگیرم اصلا پوشش بدی ندارم اصلا رفتار زشتی ندارم اصلا بیرون صدام در نمیاد آرایش ملیح دارم این حس عذاب وجدان لعنتی داره دیوونم می‌کنه حس میکنم خدا همین بلارو سر خودمم میاره خیلی دلم برای زن و بچش سوخت 

هعی

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

به تو ربطی نداره

اون پفیوزه 

به تو چه مربوطه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم برا چی سر تو بیاره سر خود حرومزادهه اش میاره بسه ما زنا هرچی خودمون رو مقصر دونستیم چیشد ما بی تقصیریم مشکل هرزگی اوناست انقدر خودت رو مقصر نکن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خب دلشون زن تمیز مرتب میخواد ندارن

آهان زنا هم دلشون مرد پولدار و خوشتیپ میخواد جا خیک شکم گنده ی. کچل پس باید زرتی خیانت کنن تو خیابون دنبال مردا راه بیفتن خاک بر سر پست هرزه تون

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

عذاب وجدان نداشته باش پوششت اگر منطقیه به خودت ربط داره هرچی بپوشی ولی خداوکیلی هروقت اینجور مردا بهتون چیزی گفتن گند بزنید به هیکلشون جوری خفتشون بدید که نت نن سر بلند کنن بگید که از رفتار یه مرد متاهل که اینقدر کثافت باسه حالتون بهم میخوره شاید خجالت کشیدن و واقعا آدم دلش برای مظلومیت خانمای پاک میسوزه

حرف زدن و نحوه چتتون درست مثل خواهرمه همیشه حس میکنم شما خواهرم هستید😂

من آرزومه خواهر داشته باشم از نعمتش بی بهره ام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب کجا بود چی گفت تو چی گفتی چیشد آخرش

گلفروشی زنو بچش داخل بودن اون اومده بود کنار من چرتو پرت میگفت نگا زنش میکردم ناز بود و بچش هم خیلی ناز و مظلوم اون کثافت داشت برا من پیس پیس میکرد و یه چیزایی هم یواشکی میگفت نمی‌فهمیدم حالم ازش بهم خورد مردکه زشت بخدا زنش خیلی خوشگلم بود حیفش واقعا