2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم چرا بچم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انشالله که زودتر خوب بشه ولی اگر این روند ادامه پیدا کنه شاید طفل معصوم دچار بی آبی بشه بدش.اگر دکتر نظر به بستری داد نترس .انشالله زودتر خوب بشه

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

سلام دوست خوبم، سیب و موز قاطی کن بهش بده

و حتما نعناع خشک مثل چایی دم کن بهش بده، خیلی مال دل درد و اسهال خوبه

غذاشم کته با مرغ یا بلدرچين درست کن با ماست و نعناع زیاد بهش بده

ان شاءالله بهتر میشه 

باید دقت هم داشته باشی که اصلا ناپرهیزی نداشته باشه، چیزهای شیرین، هر میوه ایی غیر از سیب و موز، همه مال اسهال بده و با خوردنشون اگر اسهال بهترم شده باشه دوباره، برمیگرده

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
چرا جلو استفراغش گرفته نشده منم پارسال پسرم خیلی طولانی اسهال داشت ولی جلو استفراغ سریع باید گفته بش ...

خوب شده بود تو این هفته فقط اسهال داشت منم دیگه داروی استفراغ رو ندادم 

اما باز دوباره از دیشب شروع شده به شدت هر چقدر هم سرم چیز زدیم باز استفراغ می‌کنه 

سلام انشالله که زودتر خوب بشه ولی اگر این روند ادامه پیدا کنه شاید طفل معصوم دچار بی آبی بشه بدش.اگر ...

دکتر هیچ غلطی نمیکنه اسمی از بستری نیاورد به اجبار من آزمایش و سرم نوشت

دکتر هیچ غلطی نمیکنه اسمی از بستری نیاورد به اجبار من آزمایش و سرم نوشت

آخه کوچولوت یکساله است نمیشه هر دوایی حتی گیاهی بهش بدی. دوست عزیزمون خب گفت قبل از غذا بهش داروی ضد حالت تهوع بده بهد موز و سیب بده ...

دکترش رو عوض کن

برا سلامتیش هرکی خوند تاپیک منو یک حمد بخونیم. انشالله بزودی سلامتیش بدست بیاره .

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

خوب شده بود تو این هفته فقط اسهال داشت منم دیگه داروی استفراغ رو ندادم اما باز دوباره از دیشب شروع ش ...

اسی نمیدونم چقدر کمک میکنه این حرف ولی وقتی دارو برای استفراغ میخوره حتی اب هم نخوره بعداز 20 دقیقه با یکم اب و ماست قاطی کنین بایه کم نمک بهش بدین فشارش کم کم بیاد بالا چون فشار پایین باشه باز حالت تهوع داره ادم بعد کم کم دوغ رو بیشتر کنین به معدش فشار نیارد دکتر برا بچم اینو گفت اگه میبینی با این کارا خوب نشد ببرش بیمارستان بستری شه خودت میدونی فشار پایین چقدر خطرناک و بده