2777
2789

وقتی رفتم چاقو اوردم گذاشتم گردنم داداشم از شدت ناراحتی سرش درد  گرفت و استفراغ کرد دو ساعت بعدشم خودم سردرد گرفتم خون دماغ شدم کل دندونام از ریشه درد گرفتن خواهرمم که شروع کننده دعوا بود و نخود هر آشی میشه  دست چپش  درد گرفت ... بابام اومد خونه میگه شیشه در هال کی شکست بهش گفتم من  گفت شماهم دختر همون مادر دیونتون هستین پردتون میکنم تو روستا نمیزارم درس بخونین . منم بهش گفتم بسه پر رو شدین همه تون . شروع کرد ب فحش دادن که من شمارو نمیخوام خاک تو سرم با زن گرفتنم من ی دختر دیگرو میخواستم که روستایی بود . شما عرضه هیچیو ندارین تو چه بدرد میخوری چای من کجاست غذام کو منم هم چای اماده کرده بودم هم ابگوشت درست کرده بودم بهش ده دقیقه بعد گذاشتم جلوش میگه این چه ابگوشتیه الکی بهونه می اورد داشتم تو حیاط تو سرما ظرف میشستم اومد بالا سرم که تو ظرف نمیشوری منم هیچی نگفتم رفت بالا سر داداشم که به داداشم گفت چی گرفتی بیست تومن از کارتم داداشم گفت فلافل به داداشم گفت خفه شو دست به کارتم نزن . خواهرم داشت فیلم نگاه میکرد به خواهرم گفت هیچکی نمیاد تورو بگیره بی مادر شدی بچه طلاقی ...  منم ساعت ۸ شب خوابیدم الان بیدار شدم  دیشب هم خواهرم هم برادرم حلال کردم 

😶عججججب🤑

💀

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما به جای اینکه اون دو تا رو بگیری زیر بال و پرت 

چاقو گذاشتی و این حرکات 

که چی اخه 

مدیریت کن خونه رو بچه که نیستی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

چرا نمیرید پیش مامانتون؟چون باباتون معتاد هست صلاحیت نداره که...

میتونید کار بکنید...

مامانت چرا قبل تر اینا اقدام نکرده؟؟؟چرا گذاشته ۳تا بچه گیرش بیاد بعد ؟؟؟

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

داداشت رو هم بفرست سر یه کاره پاره وقتی...

مثل مکانیکی ،تعویض روغنی ...چیزی...که هم نیفته پای دوست و رفیق هم بره سر کار و‌مشغول بشه و‌تا حدی هم خرج خودش رو‌در بیاره

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

احساس میکنم تاپیکات سریالیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا نمیرید پیش مامانتون؟چون باباتون معتاد هست صلاحیت نداره که...میتونید کار بکنید...مامانت چرا قبل ت ...

چون  مامانم یتیم بود 

جایی نداشت بره از ی طرفم میگه شما بچه بودین نرفتم طلاق بگیرم دلم برا شما سوخت 

دیگه نمیدونم چرا سه تا بچه اورد

😶عججججب🤑

احساس میکنم تاپیکات سریالیه

منم حس میکنم سر کاریم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

رفتارت با خواهر و برادرت اصلا درست نیست اگه می خوای براشون بزرگتری کنی محبت کن و هواشونو داشته باش با این رفتارت فقط روتون به هم باز میشه یعنی چی چاقو گذاشتم گردنش؟ درست رفتار کن