2777
2789
عنوان

مرد متاهل ازم خاستگاری کرد بیایذ

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 42 پست
تعبیرای خواب میگن این خواب نشونه خبر خوشه😂💔

آره، معمولا خوابای اعصاب خورد کن تعبیر خوبی دارن

من خوابام خیلی پیش میاد تعبیر بشه برای همینم از بعضی خوابا خیلی میترسم، مخصوصا وقتی نتونم خوابو تعبیر کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره، معمولا خوابای اعصاب خورد کن تعبیر خوبی دارنمن خوابام خیلی پیش میاد تعبیر بشه برای همینم از بعضی ...

دقیقا من خودمم تعبیر خوابام همیشه درست از اب در میاد😐

من اگ ببینم دندونم افتادع یا عروسی کسیه دقیقا کسی میمیره

آفرییییین! این دوتا خواب یعنی اینکه منتطر باش قراره خاک بر سره فامیلتون بشه

بدبختی اینجاست که وقتی میری به بقیه میگی تا صدقه بندازن بلا دفع بشه، به مرور زمان یجوری برخورد میکنن انگارتقصیر توئه  اوسکولا فکر میکنن اگر ما خواب نبینیم اتفاقی نمیافته

آفرییییین! این دوتا خواب یعنی اینکه منتطر باش قراره خاک بر سره فامیلتون بشهبدبختی اینجاست که وقتی می ...

من اصلا نمیگم بهشون قشنگ میدونم ک اون‌اتفاق میفته خودم صدقه میدم ولی رفع نمیشه

من اصلا نمیگم بهشون قشنگ میدونم ک اون‌اتفاق میفته خودم صدقه میدم ولی رفع نمیشه

گاهی با صدقه دفع نمیشه گاهی هم باید صدقه بزرگ داد! من میگم که هم همشون مجبور بشن صدقه بدن هم اینکه اگر هشداره، مطلع بشن که یه فکری بکنن