2777
2789
من اول که همسرم دیدم خوشم نیومد بعد بیشتر آشنا شدیم خیلی دوسش داشتم...الآنم که داریم زندگی میکنیم به ...

از چیش خوشت نیومده بود؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره

اولش قیافه اش به دلم ننشست ریش داشت و صورتش لاغر بود

دفعه ی بعد ریششو زد از این رو به اون رو شد  

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

خودت بگو 

دقیق از چی طرف خوشت نیومده؟

صورتش یا صداش یا رفتارش؟

چون هر کدوم داستانش فرق میکنه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
خودت بگو دقیق از چی طرف خوشت نیومده؟صورتش یا صداش یا رفتارش؟چون هر کدوم داستانش فرق میکنه

صداش و طرز ح زدن یخرده با استرس ح میزنه

صداش و طرز ح زدن یخرده با استرس ح میزنه

صداش زیره بمه؟ 

فکر کنم منظورت اینه که خوش صدا نیست اما به نظرم اگر به چشمت زشت می اومد بدتر بد و حق داشتی چون تا همیشه به چشم یک فرد زشت بهش نگاه می کردی 

لرزش اشکالی نداره بنده ی خدا لابد خجالت میکشه

شوهر منم صداش مثل بید می لرزید بعدها همچی زبون باز کرده که نگو

صداش زیره بمه؟ فکر کنم منظورت اینه که خوش صدا نیست اما به نظرم اگر به چشمت زشت می اومد بدتر بد و حق ...

یه خشی داره صداش😅🤦🏻

نه از لحاظ ظاهر و اینا زشت نیست خدایی چهرش خوبه

ولی یخرده قدش متوسطه مثلا من ۱۶۵ ام اون ۱۷۵

اگ قد بلندتر بود یا هیکلی تر بود برام جذاب تر بود ولی اینکه بگم از ظاهرش بدم میاد نه، بدم نمیاد

یه خشی داره صداش😅🤦🏻نه از لحاظ ظاهر و اینا زشت نیست خدایی چهرش خوبهولی یخرده قدش متوسطه مثلا من ۱۶ ...

خوبه دیگه مبارکه

اگر شغل ثابت داره و سرکار میره

اگر خونه و یا ماشین داره

اگر نجیبه و با شما و خانواده و اطرافیاش خوب رفتار میکنه دیگه بهتر از این پیدا نمیشه

خوبه دیگه مبارکهاگر شغل ثابت داره و سرکار میرهاگر خونه و یا ماشین دارهاگر نجیبه و با شما و خانواده و ...

اره این موارد رو داره

ممنون عزیز از راهنماییات

شما متاهلی؟

اره این موارد رو دارهممنون عزیز از راهنماییاتشما متاهلی؟

بله ازدواج کردم