2777
2789

سندروم پلی کیستیک دارم

همه دکترم رفتم خوب نمیشم

همش پریودیم عقب میفته الانم ی هفتست پشتم درد میکنه ولی پریود نمیشم

از دست شوهرمم کلافه شدم بیکاره کار درست حسابی نداره چون تو شهر کوچیکم هستیم کار پیدا نمییشه

کار خوبم سرمایه خوب میخواد ک ما نداریم

گاهی از زندگی از شوهرم خسته میشم 

دلم میخواد خفش کنم 

کلا خوبه شوهرم خداروشکر اما خودم رنج میشکم

پریود نمیشم از وضعبت بیکاری شوهرم 

از اینکه پدرم اصلا برام پدری نکرده اصلا همه چی دست ب دست هم دادن من نارحت باشم امروز

سرام طبسنتی رفتید؟

من رفتم پلی بودم الحمدلله خوب شدم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری تو چند وقت چیا بهتون گفتن

قبلش رفتم متخصص زنان

دارو بهم دادند، مدتی مصرف کردم مرتب و دیدم بهبودی حاصل نشد

از عوارض هم خوندم و دیگه مصرف نکردم

طب سنتی رفتم و یک مدت دارو مصرف کردم بعد رفتم سونوگرافی، نتیجشو بردم متخصص داخلی گفت مگه پلی کیستیک درمان میشه؟ چون سونوت سالمه

شکر خدا

ولی، طبسنتی فقط دارو نیست، دارو یه بخشیشه، اما بخش اصلیش سبک زندگیه، شناخت مزاجتون و سومزاجتون و اصلاحش

من سبک زندگیم متفاوت شده الان

چه تو دوران پریود چه قبل پریود

بارها خواستم تاپیکش بزنم و بگم در موردش اما بعضی دوستان نسبت به طب سنتی واکنش خوبی نشون نمیدن متاسفانه

من دردهای وحشتناک داشتم تو پری که الان الحمدلله خوب شده

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀