2777
2789
عنوان

من کارت بانکی شوهرم رو گرفتم ازش

151 بازدید | 7 پست

باهاش صحبت کردم گفتم اینجوری هیچی پس انداز نمیتونیم بکنیم چون ولخرجه یکم فقط خوردنی میخره بخاطر همین گرفتم گذاشتم خونه چون به کارتخوانش وصله پولا مستقیم می‌ره داخل اون یجورایی کارت اصلی ما به حساب میاد، ی کارت دیگه هم داره که کمی پول توشه در حد ۲-۳تومن برای خرج خونه ،بنظرتون اینجوری میشه پس انداز کرد؟خودشم راضی بود اینجوری دوستاش هم دیگه ازش پول قرض نمیگیرن

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا کارت اصلی باید دست کسی باشه که مدیریت مالیشو بهتره.اگه کارت همسرم دست من بود الان خونه داشتیم مت ...

دقیقا اخلاق شوهرم اینجوریه فقط واسه شکم خرج میکنه

دقیقا اخلاق شوهرم اینجوریه فقط واسه شکم خرج میکنه

بخدا من همیشه پول قایم میکنم موقع گرفتاری استفاده میکنین.چند روز پیش بهش گفتم اگه درست و حسابی کار کنی و خرج الکی نکنی هر ماه با حقوق من دلار با طلا می‌خریم .بخدا الان دیگه فقط میشه طلا خرید دو روز دیگه اینان مثل خونه و ماشین آرزو میشه

بخدا من همیشه پول قایم میکنم موقع گرفتاری استفاده میکنین.چند روز پیش بهش گفتم اگه درست و حسابی کار ک ...

دقیقا منم همین کارو میکنم هر دوماه یبار طلا میرم میگیرم مثلا پارسال طلا ۲۳۰۰ـ۲۵۰۰بود حرفمو گوش نمی‌داد به زور رفتم طلا خریدم الان دوبرابر شده دیگه خودشم فهمیده من فکر اقتصادیم بهتراز خودشه