2777
2789

یه دوستی دارم یه روز با آدم خوبه و عالی رفتار میکنه 

یه روز حرف نمیزنه 

با کسی بحثش بشه تو رو محل نمیده و ...

واقعا دیگه رد دادم 

چطوری رفتار کنممممم بلخره من

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

قطع ارتباط

همکلاسیمه همش میبنمش 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کات

میبینمش همش دیگه 

اگر نمیتونی قطع ارتباط کنی کلا بی تفاوت باش شروع کننده نباش یعنی زنگ نزن پیام نده اگر هم اون داد خیلی عادی باش ولی کلا نظر من قطع ارتباطه چون دلیلی نداره کسی با ما اینجوری رفتار کنه که بخاطر رفتار اشتباهش ما اذیت بشیم؟ 

تو چطو دم اون ادم وایسیسرد شو باهاش به پات میفته!

اخه میبینمش همش همکلاسیم  هم هست 

واقعا موندم بلخره من چه رفتاری باهاش داشته باشم 

همکلاسیمه همش میبنمش

سعی کن رفتار اون رو حال و روحیه خودت اثر نذاره ‌حال خوب و بدش اونقدی برات مهم نباشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اگر نمیتونی قطع ارتباط کنی کلا بی تفاوت باش شروع کننده نباش یعنی زنگ نزن پیام نده اگر هم اون داد خیل ...

بخدااا من خیلی ادیت میشم تو دو راهی موندم فازش چیههه

مناسفانه همکلاسیمه همیشه میبنمش یه روز آنقدر خوب با آدم حرف میزنه یه روز انگار نه انگار 

لطفا میشه تاپیکم گزارش بزنید حذف بشه؟ ممنون میشم💙🙏🏻

ده مین دیگه ب نی نی یار لینک بده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند