2777
2789
دکتر مکاریان توی اصفهان

دیدم الان پیجشو . منم خیلی نگران هستم واقعا.

میشه دعا کنید برام چیزی نباشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا چیزی نیست احتمالا بخاطر اینکه شیر میدی اینجور شده.

منم شیر که میدادم یه سال بعدش متوجه شدم اینجور شدم رفتم سونو گفت اصلا مشکلی نداره بخاطر سرماخوردگی یا استفاده از تیغ آلوده احتمالا اینجور شدی. دیگه دنبالشم نرفتم همونجور مونده

ولی دقیقا همون سینه که بیشتر شیر توش میموند اینجور شده برا همین خودم میگم بخاطر این موضوعه

کرمی چیزی استفاده نکردی؟ من به خاطر عرق زیر بغل کرم زینک اکسید مصرف میکردم غدد زیر بغلم متورم شده بو ...

نه چیزی نزدم فقط یادمه در اومده بود یکی دوبار تیغ زدم بدتر شد انگار. دیگه نزدم هنوزم خوب نشده انگاز

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
معمولا چیزی نیست احتمالا بخاطر اینکه شیر میدی اینجور شده.منم شیر که میدادم یه سال بعدش متوجه شدم این ...

وای دقیقا عزیزم من همون سینم که شیر نمیدم اینحوریه. البته اون سینم هم هستش . اون سینم هم گفتش یکم از حد طبیعی بزرگتره. پارسال دادم سونو. امسال اینقدر میترسم برم سونو

معمولا چیزی نیست احتمالا بخاطر اینکه شیر میدی اینجور شده.منم شیر که میدادم یه سال بعدش متوجه شدم این ...

ببخشبد شما سونو دادید چی زده بود داخلش؟

وای دقیقا عزیزم من همون سینم که شیر نمیدم اینحوریه. البته اون سینم هم هستش . اون سینم هم گفتش یکم از ...

سینه راستم یه کسره شیر میموند توش و سفت میشد مثل سنگ وحشت میکردم دو سه بار رفتم دکتر میگفت بخاطر این که شیر میمونه و آخرش سونو دادم نوشته بود التهاب سینه. دیگه بچه ام که از شیر گرفتم یه سال بعدش متوجه شدم زیر بغلم حالت برآمدگی داره رفتم سونو دکتر سونو گفت اصلا مهم نیست جای نگرانی نیست. به احتمال زیاد بخاطر یه سرما خوردگی یا استفاده از تیغ آلوده اینجور شدی. و اینکه حتی دکتر سونو تو برگه سونو برام قید نکرد که بزرگ شده.

زمانی که رفتم جراح عمومی گفت که این چیزی توش ننوشته گفتم دکتر سونو اینو گفته. دارو داد بهم آموکسی کلاس ولی نمیدونم چرا استفاده اش نکردم

سینه راستم یه کسره شیر میموند توش و سفت میشد مثل سنگ وحشت میکردم دو سه بار رفتم دکتر میگفت بخاطر این ...

عه مال من ولی نوشت ۶ ماهه بعد دوباره برم ولی من نرفتم دیگه. پارسال برج ۸ بودش . خیلی میترسم بخدا

عه مال من ولی نوشت ۶ ماهه بعد دوباره برم ولی من نرفتم دیگه. پارسال برج ۸ بودش . خیلی میترسم بخدا

به منم گفت بیا چکش کن سالی یه بهر اما من نرفتم. کلا دکتر سونو که پیشش میرم توضیحاتم تو برگه زیاد نمی نویسه. جالبه قشنگ عکس اون غدد ای که بزرگ شده بود رو بهم نشون داد حالا چرا تو برگه نگفته بود رو نمیدونم من حقیقتش پیگیری نکردم

به منم گفت بیا چکش کن سالی یه بهر اما من نرفتم. کلا دکتر سونو که پیشش میرم توضیحاتم تو برگه زیاد نمی ...

اها . خوب خپاروشکر خوب شد برای شما منم خیلی نگرانم بخدا