2777
2789
نه عزیزم خوب نشده سرجاشه میگم که من دیگه دکتر نرفتم.

عه کاش پیگیری کنی . درد هم داره؟ 

حالا واسه من زیر چونم و گلوم هم ورم داره و درد داره. نمیدونم از چیه. از بعده زایمان اینطوری شدم. 

راستی ازمایشایی که میدی چی میزنه؟ قسسمت لنفوسیتت اوکی هستش ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
عه کاش پیگیری کنی . درد هم داره؟ حالا واسه من زیر چونم و گلوم هم ورم داره و درد داره. نمیدونم از چیه ...

من هیچ پیگیری نکردم و حتی آزمایش هم ندادم. 

میگم که حوصله دکتر رفتن ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ پیگیری نکردم و حتی آزمایش هم ندادم. میگم که حوصله دکتر رفتن ندارم

تعریق شبانه هم داشتی ؟ 

من پارسال بعد زایمانم خیلی عرق میکردم . 

الان چند وقته؟ یعنی از اونوقت ی  ازمایش معمولی هم ندادی ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
دقت نکردم. فقط یه سونو دادم و السلام.

اوهوم. معلوم نیست از این واکسناست از این کوفتاست چیه که اکثرا ورم غدد لنفاوی ذارن. من ی چندروز دیگه به امید خدا میرم باز سونو . استرسش داره منو میکشه بقران . 

بچتون چند وقتشه؟ 

شاید بخاطر موندن شیر تو سینتونه؟ ی دوره بخورین آموکسی 

اوهوم. معلوم نیست از این واکسناست از این کوفتاست چیه که اکثرا ورم غدد لنفاوی ذارن. من ی چندروز دیگه ...

شاید هم بخاطر همین واکسنا باشه چون واکسن که زدم اینجور شدم ولی تا حالا بهش فک نکرده بودم.

ولی در کل همسایه آمون نزدیکه ده ساله که اینجوره رفت نمونه برداری هم کرد سالم بود خداروشکر.

یکی از فامیل شوهرمم زیر گلوش اینجوره نزدیک ۲۰ سال مشکلی هم خداروشکر نداره.

شاید هم بخاطر همین واکسنا باشه چون واکسن که زدم اینجور شدم ولی تا حالا بهش فک نکرده بودم.ولی در کل ه ...

عه. اخه درد داره لامصب . ادم نمیدونه چه کنه. میزنه به دستم. به حق امام رضا انشالله که چیزی نیست برای جفتمون. 

توکلت به خدا .زیر سایه حضرت زهرا .عزیزم الهی که سلامتی و تندرستی به تمام وجودت باشه و در صحت و سلامت ...

ممنون دوست عزیز. همچنین شما🌹

دیدم الان پیجشو . منم خیلی نگران هستم واقعا.میشه دعا کنید برام چیزی نباشه

نه عزیزم نگران نباش . هیچی نیست 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد