2777
2789

خانوما خانواده شوهرم ده ساله هر بلایی که بگید سرم آوردن ، سر کوچکترین چیزا جنگ و دعوا راه مینداختن منم به زور رابطمو باهاشون کم کردم در حد اینکه سالی ماهی یه بار رفت و آمد میکنیم ، جاری کوچیکم وقتی که اومد مادرشوهرم جلو همه بهم گفت اون مثل تو نیست که درو به روی ما ببنده و نذاره بریم خونش اتفاقاً جلو چشم تو میریم خونش و خوش میگذرونیم ، شوهرمم رفتارش باهام عوض شد تو روم گفت تو مریضی تو نمیذاری کسی بیاد خونمون همش رفتار های زن داداششو میکوبید تو سرم ، گذشت و گذشت تا اینکه اون خانم یهو ۱۸۰ درجه تغییر کرد ، کسی که دم به دقیقه به مادرشوهرم زنگ میزد میگفت پاشو بیا اینجا برات غذا درست کردم یهو رفت از مادرشوهرم شکایت کرد و گفت این مسبب همه بدبختیای منه این باعث میشه من با شوهرم دعوا کنم ، حالا از وقتی که چهره واقعی اونو شناخته دم به دقیقه به من زنگ میزنه میگه بیا اینجا آش درست کردم بیا اینجا شله زرد درست کردم ، دیروز منو به زور کشوند اونجا به من میگه گوشیمو بگیر اسم خودتو بیار لیست اول تا بالاتر از همه باشه 😐😐😐 فکر کرده من با این کارا دلم صاف میشه ، هیچوقت یادم نمیره بخاطر اون شوهرم چقد منو تحقیر کرد چقد بهم توهین کرد ، دخترم هنوز چهل روزش نشده بود مادرشوهرم دعوا انداخت و شوهرم اومد لباسای دخترمو جمع کرد گفت میبرم بچه رو مامانم بزرگ کنه ، هیچوقت یادم نمیره چه عذابی کشیدم دست اینا ، حالا هم از هر ده تا زنگ دوتاشو جواب میدم ، آدم هیچوقت پل های پشت سرشو خراب نمیکنه چون گذر پوست به دباغ خونه میفته یه روزی 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا گولشو نخور شخصیت آدما که عوض نمیشه این همون مادرشوهر بداخلاق هست فقط داره فیلم بازی میکنه.منم دقیقا مثل خودتم الان باهام مهربون شده منم محل نمیزارم.مادرشوهر من دوتا عروسش باهاش بد شدن اومده طرف من