2777
2789
عنوان

بحث با شوهرم

273 بازدید | 9 پست

سعی میکنم نکنم . مثل قبل یکم آروم باشم . شوهرم دوستم داره اما بخاطر رفتار خاص خانواده ش که همیشه توقع محبت داشتن و اگر نبینن فقط گله و شوهرم میخواد منکر این موضوع باشه و خانواده شو خوب جلو ه بده هر موضوعی درباره ی خانواده شو سعی میکنم پیش نکشم . شوهرم دوستم داره عاشق منو بچه مه همه کار می‌کنه اما تو این موضوعات مربوط به خانواده ش از کوره در می‌ره . منم برای اینکه دعوا نشه تو خونه سکوت میکنم و هیچی نمی‌گم از این ور روم فشار میاد و عصبی میشم و حوصله زندگی ندارم .چکار کنم وقتی گاهی این موضوعات پیش میاد 

بهتون حق میدم خانم واقعا سخته 

تحمل چیزی که وجود داره و آدم بالاجبار قبول کنه نی 

سعی کنین دور از تنش با ايشون صحبت کنین و بگین این رفتارش روی جسم و روح شما تاثیر منفی گذاشته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهتر نیس با خودش راجع به همینا صحبت کنی و بگی تحت فشاری و اذیت میشی و دوتایی مشاوره برید

قبلنا که خیلی دعوا میشد قبول نمی‌کرد . یک جورایی حق داره .الان مامانش خانواده شوهر شو گذاشته کنار حتی خونه مادرشوهرش نمیره حالا این طفلی هم فک می‌کنه منم همینجوری میشم .البته که خانواده ش هم کم محبتتن باسیاستن و خودش متوجه شده ولی داره ابرو داری می‌کنه