2777
2789
عنوان

مواظب باشین به حال من دچار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 53 پست
یه مدت قرص پنتوپرازول بخورید حالا میتونید از دکتر بخواهیدولی من سرخود میگیرم وقتایی که معدم اذیت باش ...

چایی و کافی چه ضرری برای معده داره ؟

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله بهتر بشی

چند دونه تخم هل با کمی زیره و نبات با یک لیوان آب بذار جوش بیاد بعد میل کن رو من خیلی تاثیر داره. مم از این اشتباهات کردم جوونی و خامی کردیم .من با اینکه وزن زیادی هم نداشتم دوران جوانی سرکه میخوردم ناشتا پدرمعده ام در آوردم😓

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

اخه هر چی میرم دکتر هیچی نشون نمیده ، بالای ۱۰۰ تا دکتر رفتم. اندوسکوپی رفتم ، هیچی به هیچی

دردمعده ات عصبی نیست؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دردمعده ات عصبی نیست؟؟

پانیک معده دارم ولی وقتایی ک ناراحت باشم اینجوریه ، وقتی ارومم درد نمیگیره ، دیشب وسط خوابم یهو یه دردی گرفت ک بیدارم کرد 

من یک هفته این طور شدم دل پیچه دارم الان هم از وقتی بیدار شدم یه دردعجیبی دارم که میزنه به پهلو و کمرم اولش هم با بدن درد و تب ولرز شروع شد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
انشالله بهتر بشیچند دونه تخم هل با کمی زیره و نبات با یک لیوان آب بذار جوش بیاد بعد میل کن رو من خیل ...

ممنون عزیزم حتما اینکارو میکنم

من یک هفته این طور شدم دل پیچه دارم الان هم از وقتی بیدار شدم یه دردعجیبی دارم که میزنه به پهلو و کم ...

وای خیلی دردش بده 😪