2777
2789

بچها پارتنرم پری‌روز ساعت ۶عصر پیام داد که حالم بشدت افتضاحه و منم از مشکلات روحی و خانوادگیش خبر دارم میدونم اوضاع چجوریه و گاهی در این حد بهش فشار میاد..

اون روز میام دادم جواب نداد..خلاصه که دیروز زنگ زدم خط اولش فوروارد شد خط دوم بوق نخورده قطع میشه...

یعنی بلاک شدم؟

الان دقیقا ۴۰ ساعته که جوابمو نداده حتی خط هاش هم انگار قطعه..هرچند اون بخاطر شغلش مجبوره گوشیشو جواب بده پس یعنی سرکارش هم کنسل کرده؟ انقد حالش بده؟

نمیدونم..حس میکنم ممکنه این یه کات شیک و مجلسی باشه..میخواستم به رفیقش پیام برم یه خبری بگیرم حداقل زندست یا نه..ولی روم نمیشه حقیقتا میترسم خراب به نظز بیام..

اون آدم رکیه..  بخواد کات کنه خیلی راحت و مستقیم میاد میگه پس این کارا دلیلی نداره بخدا..🥲💔الانم لطفا نگید خودتو کوچیک نکن و اینا..بلاخره یه تایمی باهم بودیم و هستیم حق دارم‌نگران شم و جویای احوالش باشم..اینم یه حدسه، ممکنه چیزی شده باشه..

دسترسی نداری بهش؟

محل کاری ، خونه ای ، ..

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

صبور باش به رفیقش چیزی نگو

آدم حتی اگه پای مرگ باشی باز میتونی آخرین زنگ رو بزنی 

صبور باش یا گوشیش روشن میشه یا خودش زنگ میزنه

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه نه..محل کار هم رفتم بسته بود.هیچ دسترسی جز پیج رفیقش ندارم..

از یک شماره دیگه زنگ بزن ببین جواب میده یا نه

محل کارش شماره نداره؟ زنک بزن بپرس مثلا چه زمانی هستن ( نگو کی هستی ، فکر کنن مراجعه کننده ای)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب شاید اتفاقی افتاده واقعا..

نه عزیزدلم

پسرا بخوان غیب بشن میرن تپی غار تنهایشون

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
هیچ وقت درک نکردم چی میشه که پسر مردم انقدر براتون مهم میشه در حالی که برای اون مهم نیست ؟!

عزیز من همه چی ۲طرفه بوده..بارها پیشم بوده پشتم بوده تو شرایط سخت هرجا بهش نیاز داشتم الان یه مشکلی پیش اومده نمیشه ولش کنم یا بیخیال باشم..

عزیز من همه چی ۲طرفه بوده..بارها پیشم بوده پشتم بوده تو شرایط سخت هرجا بهش نیاز داشتم الان یه مشکلی ...

میزان اهمیتش که دقیقاً از موضوع تاپیک مشخصه

ولی درکل این روابط و جدی نگیر ، انقدر که دخترا به این روابط دل می بندن و زود وابسته میشن

اصلا برای پسرا مهم نیست ، انقدر راحت پسرا نقش بازی میکنن