2777
2789

هروقت دلت بخواد بخور،منتها کم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر وقت لبنیات داشتی میتونی به جاش یکم بستنی بخوری 

یا به جای نون یکم کیک بخور 

ولی کم

مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود..

کالری شماری کن 

هر ده روز دوهفته یکروز ازاد داشته باش که بدنت استپ نکنه 

بالای دوهزار کالری میتونی بخوری

روز بعدش بتونی پانصد کالری بخوری عالیه به بدنت شوک وارد میشه

هرچه هوس کردی بخور اما زیاده روی نکن 

به رژیم فکر نکن به این فکر کن این برنامه ی همیشگیت قراره بشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سلام ما یه گروه لاغری توی ایتا داریم مخصوص بانوان 

با رضایتمندی بالای اعضا 

رژیم راحت همراه سفره خانواده 

تمام سوالهاتونم جواب میده

این لینکشه

https://eitaa.com/joinchat/2694775659Cbdf05d8401

خدایا شکرت برای همه چیز😘
کالری شماری کن هر ده روز دوهفته یکروز ازاد داشته باش که بدنت استپ نکنه بالای دوهزار کالری میتونی بخو ...

یعنی منظورتون اینه اگر مثلا کلا شیرینی نخوریم ، دچار وزن ثابت میشیم؟ و با این تفسیر باید گاهی شوک بدیم ؟

یه روزی خیلی معمولی شروع به چاق شدن میکنی،من تا بیست و چند سالگی لاغر بودم . وزنم اونموقع ها ۴۹ بود

جدی من 17سالمه 52کیلوام قدم 155

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

یعنی منظورتون اینه اگر مثلا کلا شیرینی نخوریم ، دچار وزن ثابت میشیم؟ و با این تفسیر باید گاهی شوک بد ...

نه عزیزم رژیم طولانی باعث عادت بدن میشه ودیگه وزن کم ممکنه نکنی

منظورم اینه همه چیز بخور چون همون حس که فلان چیز را نخوردم چشمت دنبالش باشه باعث میشه رژیم بهت سخت بگذره و زودتر رهاش کنی 

توکالری شماری مثلا میگه شما میتونی هزار کالری بخوری و.....

حالا یکروز که بستنی خوردی از کالری غذات کم می کنی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶