2777
2789
عنوان

اقای محترم هروقت الویتت والدین ات هست ازدواج نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 54 پست
زدی توخال بخدااا. دقیقا یه شخصیت کاملا بی منطق و وقیح داره.شما از کجا میدونی انقدر دقیق؟

نمونه اشو داریم عزیزم

همون لعنتی که اسمش ببری اینجا شرحه شرحه میشی😂😂😂😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیت حرف درست بود 

به جز قسمت رهبری کردن آقایون تو خونه

چه مسخره 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

نمونه اشو داریم عزیزمهمون لعنتی که اسمش ببری اینجا شرحه شرحه میشی😂😂😂😂😂

یه لحظه فکر کردم لو رفتم و خواهرشوهرمی😂😂 سکته ای زدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یعنی خواهر برادر میشن فامیل؟

بله میشن فامیل! الان خاله ها عمه ها عموها و دایی های شما عضو خانوادتون هستن؟ بعد از ازدواج خانواده یعنی همسر و فرزندان! هروقت خواستی مطمئن شی سر راهت یه طلاق بگیر برگرد به خونه پدر مادرت(مخصوصا اگر خواهر برادر مجرد داری)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پدر و مادر هم میشن فامیل؟

پدر مادر یکم سخت تره ولی واقعیتش اینه که وقتی بعد از طلاق برگردی توی خونشون متوجه میشی به نبودنت عادت کرده بودن و براشون یکم سخته پذیرفتنه مجدد شما! ولی خب معمولا رفتار بهتری نسبت به خواهر برادرا دارن!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بله میشن فامیل! الان خاله ها عمه ها عموها و دایی های شما عضو خانوادتون هستن؟ بعد از ازدواج خانواده ی ...

خانواده من نیستن، ولی خانواده مادر پدر هستن، من واقعا واسم سواله دارم میپرسما