2777
2789
عنوان

اقای محترم هروقت الویتت والدین ات هست ازدواج نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 54 پست
خانواده من نیستن، ولی خانواده مادر پدر هستن، من واقعا واسم سواله دارم میپرسما

نه نیستن، چون خیلی از مسائل رو ازشون مخفی میکنن در صورتی که قبل از ازدواج از همه چیز هم مطلع بودن! و اگر پدر مادری مسائل خونه خودشون رو به خواهر برادرا و حتی به پدر مادرشون بگن برای همیشه آرامش از خونشون میره! میتونید امتحان کنید

الان خاله هات بچه هاشون براشون مهم تره یا مامانت؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نیستن، چون خیلی از مسائل رو ازشون مخفی میکنن در صورتی که قبل از ازدواج از همه چیز هم مطلع بودن! و ...

ای گفتی، خاله هام بچه هاشون مهم هستن

ولی مامان من خواهر برادرش براش مهم ترن

بدون تعصب نظر بدیم 

جایگاه همسر و اعضای خانواده متفاوته 

احترام هر کدوم باید سر جاش باشه ..  هر کسی جایگاه خودشو داره..  ولی خیلی تو اطرافمون دیدیم که به خاطر خانواده شون 

همسر رو لگد میکنن که فقط خانواده  بهشون روی خوش نشون بدن 

وای اینقدر  دیدم اینطوری 

این جور دختر و پسرا هنوز به بلوغ فکری نرسیدن 

باید بمونن خونه پیش پدر و مادر 

ای گفتی، خاله هام بچه هاشون مهم هستنولی مامان من خواهر برادرش براش مهم ترن

نه نیست! مامان منم در ظاهر اونارو به ما ترجیح میده ولی همیشه میگه هیچکس برام عزیزتر از شما نیست! اگر میبینی انقدر در خدمت اوناست دلیلش برمیگرده به نوع تربیتش! مادربزرگم اینجوری تربیت کرده و اجازه هم نمیده اینا به خودشون بیان! فقط دایی بزرگم تونسته خودشو خلاص کنه

بدون تعصب نظر بدیم جایگاه همسر و اعضای خانواده متفاوته احترام هر کدوم باید سر جاش باشه .. هر کسی جا ...

تقصیر والدینه

مادربزرگ من هر روز با تلفن در حال کنترل کردنه بچه هاشه، بهشون هم یاد داده که همدیگه رو کنترل کنن. الان دو تا از خاله هام با یکی از داییام همین کارو با خواهر برادراشون میکنن! بارها توی خونمون دعوا میشد سره همین تلفنها! متاسفانه دیگه نمیشه تغییرشون داد، تنها کاری که ازمون برمیاد اینه که خودمون تبدیل نشیم به همچین والدینی

چقدر زن ها هم زن ستیز شدن

خوب اون مادر پسر هم زن هست

خوبه آدم خودخواه نباشه

زنها با خانواده خودشون هزار رابطه و زدوبند دارن

مرد بدبخت یه خدمت کوچیک به پدر و مادرش میکنه میشه بند عاطفی و بچه ننه!!

انصاف چیز بدی نیست

بازتابش هم به خودمون برمیگرده

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....