2777
2789
عنوان

اقای محترم هروقت الویتت والدین ات هست ازدواج نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه  بگی مطلقا کاری بهشون نداشته باشه، الان پدرو مادر همسر من واقعا پیر و مریضا و رسیدگی نیاز دارن.

خیلی کارا رو واقعا نمیتونن و باید بچه ها انجام بدن.

منم شاکی نیستم که شوهرم کمک کنه، اینجوری بچه ام یاد میگیره، به وقتش اونم انجام میده.

من گلگیم اینه ، ۴ تا خواهرو برادرن، فقط شوهر من باید وسط باشه.

الان دیروز از سر کار زنگ زده و خواهش میکنه، به فلان دکتر مامانم تماس بگیر، من انجام دادم ، ولی برام جالب بود، خواهرشوهر من کل روز بیکار و بچه هم نداره، چرا به اون نگفته شوهرم

اینجور آدمها معمولا توی ازدواج دوم بهتر میشن!مرد یا زن هم فرقی نداره. البته زندگی اولشون باید بخاطر خانوادشون به هم خورده باشه

تا سرشون به یه سنگ بزرگ نخوره بی فایدست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پ ن پ ذهن بقیه رومیخونی🫥هرچیزی ک مینویسیم براورده ذهن هست وگرنه توی این تایم واسش تایپک نمیزدی که

عزیز این ی متن روانشناسی هست ک اینیستاگرام میبینم میزارم 

چی میگی تو 

کانالم عضو شو بیب:🎀❤️https://t.me/mearyayi

گاهی هم زن حق داره همسرش معتاده کار نمیکنه وووخیلی دلیل هست

اون که باید کلا طلاق بگیره از همچین مردی

منظورمن اونایی بود که مشکلی ندارن و همیشه خونه باباشون هستن و زندگی خودشون رها کردن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خودت میگی اگه هنوز فکرت پیش خانوادت هست، یعنی اونام خانوادش هستن دیگه، جمله خودتو دارم ميگما، موافق ...

درستش اینه که بعد از ازدواج میشن فامیل درجه یک! همونجور که مادر بزرگ پدر بزرگ عمو عمه دایی و خاله های ما فامیلمون هستن نه خانوادمون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اکثر اینایی که این مدلی هستن همنقدر بی درک ومنطق هستن و وقیح

زدی توخال بخدااا. دقیقا یه شخصیت کاملا بی منطق و وقیح داره.شما از کجا میدونی انقدر دقیق؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎