2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم بابام نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 81 پست
خانوادم ....اونا اصرار کردن وگرنه من سرم تو کار خودم بود درس میخوندم

اصرار کردن تو چرا قبول کردی؟اینهمه شکست برای دخترعاقل تو این زمانه آخه! چرا بدون تحقیق؟نمیشناختیشون مگه؟ چرا این تفاوت سنی؟ پدرت مجبورت کرد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه چه بده اوضاع اول وزن کم کن اراسته نباش پیش پدرت میری تو خودت باش الکی به هر صدا واکنش نشون بده ب ...

این چ راهی ب مردم نشون میدی پدرای بدبخت چ‌گناهی کردن اسی لطفا برا زندگیت تلاش کن طلاق تنها راه نیستا مگ بقیه چطور زندگی میکنن گل بلبله براشون یکم بجنک

همشون سنتی بود ازدواج هام

سنتی یا غیرسنتیش مهم نیست

نباید انقدر عجله میکردی

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

خانوادم ....اونا اصرار کردن وگرنه من سرم تو کار خودم بود درس میخوندم

ببین کسی که سرش تو درس و کار باشه کاملا مشخصه الان خواهر خودمه خاستگار داره بهش هم‌ میگیم ولی قبول نمیکنه‌چون هدفش درس و کارشه...دیگه چاقو که زیر گلو واس ازدواج‌ نمیذارن شما خودتم‌خواستی که‌ازدواج کردی هرچیو تقصیر خانواده ننداز....

شما الان بجای فکر کردن‌ به طلاق  دنبال راه حل واس زندگیت باش

نه به حرف۱۷و۱۸ساله های اینجا پول داری مشاوره برو نداری رایگان برو

کاربر دختر گرانبها مطالب خوبی میذاره بخون و راه حلی واس زندگیت پیدا کن...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

پدرت حق داره

تو این سن دوتا طلاق سخته براشون

سعی کن مشاوره بری و بسازی

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

این چ راهی ب مردم نشون میدی پدرای بدبخت چ‌گناهی کردن اسی لطفا برا زندگیت تلاش کن طلاق تنها راه نیستا ...

فقط بعضی ها بلدن بدون فکر‌ کردن صحبت کنن

انگار فیلم ترکیه قسمت۳۳۷هستم😒

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ببین کسی که سرش تو درس و کار باشه کاملا مشخصه الان خواهر خودمه خاستگار داره بهش هم‌ میگیم ولی قبول ن ...

اکثر کاربرای اینجا برای هرچیز پیش پا افتاده ای نسخه طلاق میپیچن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

عزیزم اگر تازه عروسی کردی عادیه درست میشه 

منم اوایل ازدواج از تو بدتر بودم حتی یک روز در میون باید میرفتیم خونشون .. خانوادش هرروز خونم بودن .. 

بعد از ۳سال الان همه چی عوض شده حتی ماهی یبارم شوهرم نمیره خونشون 

تا جایی که میشه چیزی درباره خانوادش نگو 

مطمئن باش این مشکلا برای اکثرا خانما همست 

یکی از تاپیکاتو ققط خوندم والا حق داری بخوای جداشی همین مونده بود پدرشوهر عروس کتک بزنه.

منم از پدرشوهرم زیاد کشیدم وقتی زنده بودم عذاب کشیدم الآنم که مرده بدتر همش عذاب میکشم 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄