2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی داشتیم 

اهل زندگی نبود

رفیق باز بود، وضعیف مالی معمولی ولی پدرش یه بهش یه خونه داده بود بالای خونه خودشون

تنهایی

خیلی پیر تر شده نسبت به نسنش مخصوصا از وقتی که رفیقاش ازدواج کردن دیگه باهاش ارتباط نداشتن

شاید سالی یبار تو مهمونی یا جمعی ببینیمش 

الان حدود ۴۵ سالشه اگه اشتباه نکنم.

البته بهتر ازدواج نکرد واقعا آدم مسؤلیت پذيری نبود پول میدادی بهش درجا همش رو خرج رفیق می‌کرد، خودشم اینو میگفت

با مردایی که بچه دارن ارتباط نداشت 

دو دسته هستن ، اونایی که بخاطر پول نداشتن مجرد موندن، اونا باز خوبن سالمن و تلاش میکنن وضع مالی اوکی کنن بعد متاهل بشن

دسته دوم اونایی هستن که پول و امکانات دارن ولی چون زیادی کمالگرا هستن و نگاه از بالا به پایین دارن و دنبال شمار کردن کیس عالی هستن برای همین مجرد موندن، و زندگی باهاشون خیلی سخته 

ناراحت کننده بود یکم

تنهایی یه مقداری ناراحت کنندست دلی خوب تشکیل دادن یه زندگی جدا واقعا کار آسونی نیست مخصوصا برای کسایی که مسئولیت پذیری ندارن ممکنه حتی بدتر از تنهایی بشه

اخلاقی و رفتاری چطوریناز نظر مالیآیا سینگلن

اخلاقی و رفتاری با منه فامیلی ک مثلا شاید ماهی یبار همو ببینیم اوکی ان و قابل قبول 

خونه و ماشین دارن 

دو تاشون باغ و ویلا هم دارن 

فکر نکنم سینگل باشن  تا جایی ک از عکسا و استوریاشون پیداس پارتنرای پایه دارن برا مسافرتاشون و مهمونیا

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
مسئولیت قبول نمیکنن کم عرضه ان حس میکنم

ب نظر من ربطی ب عرضه نداره 

اونی بی عرضه اس ک تالا تو سن ب یسری چیزای ابتدایی هم نرسیده 

همه طرز فکراشون مث شما نیس. همه تو برنامه هاشون ازدواج ندارن  

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند