2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید یه چی بگید چی کنم

154 بازدید | 15 پست

میگم شوهرم در کل مرد خوبیه ولی عصبی میشه خیلی بد دهن میشه.

فحش میده به من و خانواده ام.همه چیز برای من میخواد ولی فحشای رکیک میده.

چی کنم؟!

جواب بدم بدتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بشین صحبت کن بگو پدرمن چیزی نمیده اگر میخای تا قیامت دعوا کن 

هروقت همچین کرد بیخیالی طی کن و بی محلی اصلا جواب نده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بشین صحبت کن بگو پدرمن چیزی نمیده اگر میخای تا قیامت دعوا کن هروقت همچین کرد بیخیالی طی کن و بی محلی ...

منم به خاطر بچه ام کوتاه میام.ولی قلبم از درون میسوزه یاد این پیغام که به بابام چه فحشایی داده

منم به خاطر بچه ام کوتاه میام.ولی قلبم از درون میسوزه یاد این پیغام که به بابام چه فحشایی داده

الهی عزیزم 

ولی حتما صحبت کن بگو توهین نکن اینجوری ک درست نمیشه طلب ک از بابام نداری دلش نمیخاد بده

بیخودکرده توقع مالی داره پدر شما خسیس نیس زورش میاد به یه آدم مفت خور پول بده نمیخواد بده زوری نیس ک ...

مفت خور نیست .به شدت کاریه.پدرم به هیچ کس نمی‌ده.حتی برادرم.ختی برای خودشم داره ولی خرج نمیکنه.

اینم وظیفه می‌دونه که پدر مادرا باید به بچه ها کمک کنن

هرموقع دعوا رو شروع کرد وفهشش شروع شد اصلا طوری رفتار نکن که بدونه نقطه ضعفته بزار انقد فهش بده وببینه برات مهم نیس وحتی نگاشم نمیکنی وجوابش نمیدی خودش لال میشه وکوتاه میاد به احتماله زیاد بهش نقطه ضعفتو نشون دادی که فهش به خونوادت میده سعی کن خونسرد باشی اصلا جوابش نده

الهی عزیزم ولی حتما صحبت کن بگو توهین نکن اینجوری ک درست نمیشه طلب ک از بابام نداری دلش نمیخاد بده

ممنون که باهام صحبت کردی.بدبختی خانواده خودش تا جایی که بتونن کمک میکنن.اینم سرکوفت میزنه

مفت خور نیست .به شدت کاریه.پدرم به هیچ کس نمی‌ده.حتی برادرم.ختی برای خودشم داره ولی خرج نمیکنه.اینم ...

عزیزم کسی که کاریه نگاه به جیب اینو اون نمیکنه میگه من مردم باید خودم زندگیه خودمو بچرخونم نه که از اینو اون پول بگیرم پد شماهم تلاش کرده برا این پولا از رو هوا نیومده که براش درسته کمک کنه خوبه ولی نمیخواد بده بعد گناه شما چیه که باشما بحث میکنه آخه؟؟

ممنون که باهام صحبت کردی.بدبختی خانواده خودش تا جایی که بتونن کمک میکنن.اینم سرکوفت میزنه

قربونت برم 

خب بگو اونا دوست دارن کمک میکنن اجباری ک نیست پدرمنم کمک کنه 

بعد اینجور مواقع سیاست ب خرج بده و سر لای پنبه ببر ینی شرمندش کن و ب طرف خودت قرضیه رو بگیر

مثلا دیدی شروع کرد اروم بگو عزیزم الان خالی شدی؟ پدر من اینجاست ک میگی اینارو؟ خودتم میدونی با فحاشی کار ب جایی نمیرسه و پدرمنم متاسفانه کمی خسیس هستن اما بجاش خانواده تو دست و دلبازن خداروشکر اگر میبینی واسه خانوادت مشکله کمک کنن خب بگو ممنونیم ازشون محبت کردن تا همینجاشم، وظیفه نداشتن