2777
2789
عنوان

چرا میگن ازدواج قسمته آتیشی میشم

163 بازدید | 7 پست

اصلا حالم بد میشه دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار 

خب اگه قسمته چرا یکی باید تا این حد به من نزدیک شه من از خوشم بیاد اون ازمن خوشش بیاد و نشه اصلا متنفرم از این کلمه مثلا اون دختر و پسر قسمت هم بودن 

پس من این وسط چیکاره بودم من ریدم تو این قسمت پس عمر و قلب و جوونی من چی

بفهمم خودم کوتاهی کردم یا هر دلیل دیگه ای بهتر از این کلمه قسمته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر آدمی ک میاد تو زندگیت ی درس عبرته یاهم میمونه و رفیقت میشه میفهمم عزیزم منم درد تورو کشیدم ولی اتفاقای زندگی باعث تکامل شخصیت میشه اگه ازشون خوب درس بگیرب و صبر کنی میدونم دردت چیه کاش میشد بغلت کنم

💜💙🧡تو نیمی از من نیستی تمام منی💜💙🧡

خب ببین ممکنه تو از یکی خوشت بیاد اون ارتباط هم خوب شکل بگیره همه چی گل و بلبل بشه بعد یه اتفاقی بیوفته که از کرده خودت پشیمون بشی بگی اینکه اولش عالییی بود چرا این طور شد وــــخب شاید واسه شما تجربه بشه بدونی ادما چطورن. نباید وابسته یه ارتباط کوتاه مدت بشی باید عاقلانه فکر کنی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻