2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 61 پست
خیلی برات خوشحالم همینکه مرد خوبیه و دوستت داره و زندگی آرومی داری یعنی خوشبختی خداروشکرمنم دعا کن خ ...

فداتشم عزیزم انشاا...شماهم خوشبخت باشیو با آدمی که لیاقت عشق  شمارو داره ازدواج کنی طعم خوش خوشبختی رو بچشی 

ان شاء الله همه خوشبخت بشن.الان تنها زندگی میکنم.گاهی دلم میخواد یکی واقعا دوستم داشته باشه.آدم باید ...

من بعد طلاقم هیچوقت نه خودم خواستم ونه تونستم ونه خونوادم اجازه میدادن خونه پدرم که بودم تاطلاقم کامل بشه بامامانم سرکار میرفتم .بنظرم تنهایی هم خوبه ولی یه جاهایی آدم دلش میگیره ودوست داره که یکی کنارش باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرجور شده برو ببینش.اگه نمیتونی یه تلفن بهش بزن.

کلا هیچ شماره ای ازشندارم ینی خودمم تلاشی نکردم چون پدرش گف دخترم وقتی منو میبینه بعدش که میرفته پیشه اونا خیییلی گریه میکرده برا همین که حاله دخترم خوب باشه منو فراموش کنه برام گریه نکنه نرفتم دیگه ولی بعدش چه شبایی که من بالشتم از گریه خیس میشد ونزاشتم کسی متوجه گریه هام باشه چه روزایی رو گذروندم وکسی متوجه نشد ای بابا.....حالا شاید دخترم بزرگ شد بگه برا مامانم مهم نبودم که نیومد ولی هیچوقت نمیفهمه من فقط بخاطر اینکه خودش اشک نریزه نرفتم سراغش مادرم دیگه بچم هیچوقت منو درک نمیکنه

شوهرسابقت چجوری بود؟

بشدت معتاد ،هروئین میکشید بعضی وقتا مواد میفروخت ولی  آدم خوب ومهربونی بود در کنار مهربونیاش خیانت هم کرد بهم سنم کم بود پخته نبودم زندگیم یه طوری بود واقعا نمیتونم چطور براتون تعریف کنم .طبقه پایین خونه مادرشوهرم زندگی میکردم آدمای خوبی بودن مادرشوهرم دخترمو خیلی دوس داشت رو چشاش میزاشت دخترمو بخاطر همین دختر سه سالمو سپردم به مادر شوهرم لطفا قضاوتم نکنید چون هیچکس از شرایط اون موقعم هیچ اطلاعی نداره که چرا وچی شد که مجبورشدم از دختر سه سالم بگذرم الان بزرگ شده تقریبا یازده سالشه ولی من بزرگیشو ندیدم هیچ عکسی هم ازش ندیدم

کلا هیچ شماره ای ازشندارم ینی خودمم تلاشی نکردم چون پدرش گف دخترم وقتی منو میبینه بعدش که میرفته پیش ...

دخترت در آینده ممکنه مشکلات زیادی براش پیش بیاد.ناراحت نشیا به نظر من هراتفاقی هم بیفته مادر نباید بچش رو ول کنه.

بشدت معتاد ،هروئین میکشید بعضی وقتا مواد میفروخت ولی آدم خوب ومهربونی بود در کنار مهربونیاش خیانت ه ...

خیلی ناراحت کنندست.خیلی.منم بچه ی طلاقم.میدونم دخترت ممکنه درآینده چه سرنوشتی داشته باشه.دختر به مادر نیاز داره.

دخترت در آینده ممکنه مشکلات زیادی براش پیش بیاد.ناراحت نشیا به نظر من هراتفاقی هم بیفته مادر نباید ب ...

بنظرم اگه این بچه کنارهردومون بود بیشتربهش ضربه وارد میشد شمادرکی از لحظه ای که حضانت بچمو بهش دادم رو ندارین من مجبورشدم بابام گف یااون زندگی کوفتی یا بدونه بچه منم اون زندگی که معنی آرامش رو نمیدونستم رو نمیخواستم خسته ودرمونده بودم فقط هم برا من بدوسخت بود دخترم بشدت بابایی بود چون غیراز محبت از پدرش چیزی ندید جای دخترم خییییلی عالیه خیالم راحت بود که حضانتش دادم به پدرش

پیگیرش نشدی؟؟بنظرم هیچ وقت مادرتو قضاوت نکن اگه خوشبخت بود می موند تو همین زندگی

اون خودش نمیخواد مارو ببینه دیگه.من کاری ندارم جداشد.فقط میتونست یه وقتهایی بیاد بچه هاش رو ببینه یا فقط تلفن بزنه.اگه بدونی من چه سختی هایی کشیدم اینو نمیگی.من دیگه این دنیا باهاش کاری ندارم.اون دنیا ازش جواب میخوام.باید تاوان بده.

اون خودش نمیخواد مارو ببینه دیگه.من کاری ندارم جداشد.فقط میتونست یه وقتهایی بیاد بچه هاش رو ببینه یا ...

ینی اینکه نیومده وتماس نگرفته فک میکنی نمیخواد شمارو ببینه؟؟شما اصن سمت مادرتون نرفتین که ببینید واکنشش چیه هیچ مادری بچشو پس نمیزنه من خودم یه مادردلشکسته ام آهنگ غمگین یا آهنگایی که ازجدایی ودوری از یکی باشه میشینم گریه میکنم