2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 61 پست

اسی منم مثل توام بعد چند سال بیشتر شبا کابوسشو میبینم

منم از ازدواج دوم می ترسم البته خواستگار خوبم ندارم

تو خواستگار خوبی داری؟

شاید یه مرد خوب بیاد تو زندگیمون و ناراحتیا قبلو پاک کنه از ذهنمون هعی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری با همسر فعلیت آشنا شدی؟اگه ابراد نداره تعریف کنخوشبخت بشی♥️

ممنون عزیزم .همکارمنو مامانم بود عاشقم شد زمانی عاشقم شده بود که من هنوز طلاقم کامل نشده بود بعد که متوجه میشه کامل طلاقم تموم شده منو از مامانم خواستگاری میکنه مامان وبابام رضایت نمیدن تااینکه شماره خودمو یجوری گیرمیاره وشروع دوستیمون ..الانم بچمون شش سالشه🥰از نظر مالی نمیگم خوبیم هم من آدم قانعم هم همسرم درآمد آنچنانی نداره ولی همین که همو دوست داریم وزندگیم آروم وبدون دقدقه اس یه دنیاست برام

اسی منم مثل توام بعد چند سال بیشتر شبا کابوسشو میبینممنم از ازدواج دوم می ترسم البته خواستگار خوبم ن ...

چقدر خوبه یکی باشه واقعا آدم رو دوست داشته باشه.یکی که بخاطر آدم هرکاری بکنه.آدم رو خوشبخت کنه.

چندتا؟ دختر یا پسر؟ بچت رو میبینی؟

یه دونه دختر نه نمیزارن البته که همسرفعلیم هم نمیزاره دیگه ببینمش چون قبلنا که دخترمو میدیدم خیییییییلی گریه میکردم دیگه نه همسرسابقم گذاشت ببینمش ونه همسرفعلیم الان هفت ساله دخترمو ندیدم😔

ممنون عزیزم انشالله شما هم خوشبخت وعاقبت بخیرباشی

ان شاء الله همه خوشبخت بشن.الان تنها زندگی میکنم.گاهی دلم میخواد یکی واقعا دوستم داشته باشه.آدم باید یه همدم داشته باشه.تنهایی تا همیشه خیلی سخته.

ممنون عزیزم .همکارمنو مامانم بود عاشقم شد زمانی عاشقم شده بود که من هنوز طلاقم کامل نشده بود بعد که ...

خیلی برات خوشحالم 

همینکه مرد خوبیه و دوستت داره و زندگی آرومی داری یعنی خوشبختی خداروشکر

منم دعا کن خواهش میکنم

الان همسرم خیلی خوبه مهربونه تیپ قیافه هیکل کلا عالیه خیلی دوستم داره زندگیم آرومه ولی چون یه مادر دلشکسته ام هیچی منو خوشحال نمیکنه آدمارو راحت میزارم‌کنار هیچکس برام مهم نیس واقعا دیگه بعد دخترم سخت شدم انگاری بیست ونه سالمه ولی اندازه یه زن چهل پنجاه ساله سختی وبدبختی کشیدم