2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسال پیش خودش گفت.الان هم دیگه قیافش هم یادم نمیاد.

تعجب میکنم واقعا.....من همیشه برای دخترم گریه میکنم بااینکه هفت ساله ندیدمش ولی خبراز حالش دارم همین دوشب پیش خونه عموم بودم یکی از خواهرای زن عموم با خونواده وهمسرسابقم همسایه ان از دخترم میگف برام بغض منو داشت خفه میکرد بزورجلو خودمو گرفته بودم

تعجب میکنم واقعا.....من همیشه برای دخترم گریه میکنم بااینکه هفت ساله ندیدمش ولی خبراز حالش دارم همین ...

اینم بگم یه بار شمارش رو پیدا کردم خودم بهش زنگ نزدم.خواهرم زنگ زد میگه مادرم بهش فحش داد.الان دیگه شمارش واگذار شده. شاید بتونم راحت مادرم رو پیدا کنم و باهاش حرف بزنم ولی از اینکه دوباره طردم کنه میترسم.

اینم بگم یه بار شمارش رو پیدا کردم خودم بهش زنگ نزدم.خواهرم زنگ زد میگه مادرم بهش فحش داد.الان دیگه ...

بنظرم صحبت کن آخه مادره مگه میشه صدای بچشو بشنوه بعدچندین سال وبغلتون نخواد آخه شدنی نیس شماها جگرگوشه هاشین اصلا اصلا امکان نداره پس تون بزنه مطمن باشین

تعجب میکنم واقعا.....من همیشه برای دخترم گریه میکنم بااینکه هفت ساله ندیدمش ولی خبراز حالش دارم همین ...

شاید فرداشب تاپیک زدم عزیزم.من تگ کردن بلد نیستم.دوست داشتی بیا اونجا صحبت کنیم.

بنظرم صحبت کن آخه مادره مگه میشه صدای بچشو بشنوه بعدچندین سال وبغلتون نخواد آخه شدنی نیس شماها جگرگو ...

آخرین بار که من و خواهرم دیدیمش بغلمون نکرد.رفت از دور نشست باهامون صحبت کرد.

خب شما مثل مادرمن نیستی.عاطفه ی مادری داری.

من عاطفه ام زیاده دل رحمم فقط یه مشکلم اینه اعتماد بنفس واذت نفسم بشدت پایینه بچگی انقد با داد ودعواوکتک بزرگ شدم از اینکه حقمو بگیرم ترس دارم وگرنه تاالان بارها وبارها رفته بودم دخترمو ببینم 

من عاطفه ام زیاده دل رحمم فقط یه مشکلم اینه اعتماد بنفس واذت نفسم بشدت پایینه بچگی انقد با داد ودعوا ...

میدونم چی میگی.تو دوست داری بچت رو ببینی.بعضیا به من میگن شاید مادرت حق داشت.ولی به نظر من هیچ دلیلی موجه نیست.بهم حق بدین که نبخشمش.