2777
2789
عنوان

مردای سن بالای هیز😑

304 بازدید | 23 پست

من وقتی مسیر بیرون یا سرکار میرم پسرای جوون کاری ندارن اما این سن بالا ها خیلی چندش نگاه میکنن طوری که رو این موضوع خیلی حساس شدم و خیلی حالم بد میشه و ناراحت میشم... 🤦🏻‍♀️

با خودم گفتم از این به بعد جوابشونو میدم حداقل دلم یکم خنک شه. دیروز دوباره یه مرده تو ماشین بود سرعتو کم کرد داشت بد نگاهم میکرد گفتم چته مرتیکه برو پی کارت دیگه. روبروم هم یه مکانیکی بود یه پسره دید و داشت میخندید.😐 خلاصه که خیلی اذیتم میکنه نگاه این پیرا. تیپمم سادست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم پیرا

هم متاهل ها

منم آسایش ندارم از دست همکارای متاهلم سرکار

درحالی ک مجرد هامون اصلا مزاحمت ندارن برام 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

جوونا چشم و دل سیرن این مردای سن بالا چقدر بی وجدانن. طرف جای بابای منه ها قشنگ. با نگاهش میخواد دخت ...

بابا من برا مامانم میرفتیم دکتر مرتیکه ۵۰ سالش بود بچش همسن من مامانم سرطان سینه داشت بعد بهم گفت توام باید معاینه بشی منم خدایی نمیدونستم رفتم انقدرررر معذرت میخوام منو دستمالی کرد من داشتم سکته میکردم