2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 178 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

https://rubika.ir/pooshak_anisa1200

با اجازه استارتر 🤍

خانومای عزیز اگه براتون مقدوره، روی لینک بزنین تا کانال من توی روبیکا براتون باز شه 🥹

هم بچگانه داریم هم زنانه 😍

قیمتهامون اصلا قابل مقایسه با بیرون نیس 

🌷🌷🌷

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
حــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق تا ابد

منم به همین فکر میکردم. تموم عروسای نی نی سایت خودشون بهترین ! مهربونترین. از خودگذشته ترین! زرنگترین! هنرمندترین! بی گناهترین!! 

و اما شوهر و قوم شوهر یزیدترین! ظالمترین! حسودترین! بدترین! تنبل ترین! 

بیاین کمپین نه به خاله زنکی✅ بذارین 

بجای اینکه وقت بذارین کی چی گفت 

کی چی پوشیده 

کی چه غذایی درست کرد 

کی منظورش کم محلی به من بود

کی مانور داد کی پز چی و داد 

من چی بگم 

من چطور تلافی کنم 

من چه توهینی کنم و...... 

وقت بذارین برای مسائل مهم زندگی خودمون 

وقت بذاریم برای تربیت بچه ها 

برای مطالعه پیشرفت بالا بردن سطح درک و شعور اجتماعی 

خانما سعی در پیشرفت خودشون بکنن واقعا مهمه 

برای تربیت نسل های آینده بعنوان مادر مادر آینده 

و این مسائل و به بچه ها حداقل انتقال ندیم...... 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

🤣یکم شاد شدی بدبخت انقدر همه بهت توپیدن خوشحال میشی یکم خوب باهات حرف زدم

به جان تو اگه من ذره ای ناراحت تر شده باشم از حرفات😂 غم خودم بسمه بدبختم خودتی. که هر کاری میکنی تا منو ناراحت کنی مطمئن باش نتیجه کارتم میبینی

به جان تو اگه من ذره ای ناراحت تر شده باشم از حرفات😂 غم خودم بسمه بدبختم خودتی. که هر کاری میکنی تا ...

چقدر بدبختو حقیری تو 

واقعا تو دقیقا همون بلای جونی 

میگم که خدا امثال تورو نصیب گرگ بیابونم نکنه 

به جان تو اگه من ذره ای ناراحت تر شده باشم از حرفات😂 غم خودم بسمه بدبختم خودتی. که هر کاری میکنی تا ...

تو دست خودت نیستا چون هم مادر خودت اذیتت کرده هم گذشته خوبی نداشتی دچار بیماری شدی 

افتادی به جون خانواده همسرت 

چقدر دلم برای همسرت میسوزه 

که تو نصیبش شدی