2777
2789
عنوان

امشب شوهرم آشپزی کرد برگام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 23 پست
وای چقد خوب😍شوهر من نیمرو و املت فقط بلده که اونم عالی میشه خیلی املت هاشو دوست دارم بعضی موقع ها ا ...

عزیزمممممم باز اونم خوبهههه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ظهر قورمه پخت اتفاقا تاپیکم زدم اره دستش تو آشپزی خوبه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزومه شوهرم آشپزی بلد باشهبه دو دلیلیک گشادمدو بلد نیستم

منم بلد نبودم کلا اوایل ازدواج تا یک ماه یا خودش آشپزی میکرد یا از بیرون میگرفت

ظهر قورمه پخت اتفاقا تاپیکم زدم اره دستش تو آشپزی خوبه

مال من دیک خورشت اینا بلد نیست ولی افریننن بهش

نامزد منم پیتزا و املت بلده خیلی خوشمزه درست میکنه 

از بس رفتم خونشون میره سفره آماده میکنه ی بار بهم گفت برنج رو بکش داشتم میکشیدم بهم می‌خندید انگاری بلد نیستم فقط خودش بلده😤😬😬

نامزد منم پیتزا و املت بلده خیلی خوشمزه درست میکنه از بس رفتم خونشون میره سفره آماده میکنه ی بار بهم ...

🤣🤣🤣امشب ب من میگف ماکارونی من خیلی از مال تو بهتره ب نظرم دیک دست ب ماکارونی نزن تو

🤣🤣🤣امشب ب من میگف ماکارونی من خیلی از مال تو بهتره ب نظرم دیک دست ب ماکارونی نزن تو

😂😂 آدم خجالت میکشه ایکاش بد مزه باشه غذاشون واسه ما خوشمزه ولی برعکسه😭

اولین بارم بود غذا میکشیدم واسه نامزدم داشت می‌خندید یجوری نگاه می‌کرد انگاری بلد نیستم غذا بکشم😬

همش میگم منو دست کم نگیرر