2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امشب تو روضه می‌گفت از بعد نماز مغرب و عشا شروع میشه فضیلتش از نیمه شبه و تا قبل نماز صبح بیشتره

اینا حرفای مزخرفه اونیم که پا منبره مزخرف تره . درگاه خدا همیشه به روی بنده هاش بازه . مهم این نیست که چه ساعتی نماز بخونی . مهم اینه که وقتی نماز میخونی چقدد دلت پاک باشه

سلام عزیزم برای افراد سالمند یااونایی که میترسن بیدار نشن حتی گفتن ۹ شب ب بعد هم میشه. ولی بهتره بعداز نیمه شب شرعی باشه تا قبل از اذان صبح. که بهترینش قبل از اذان صبح هست. قبول باشه ان شاالله عزیزم. لطفا برای سلامتی وظهور امام زمان عج خیلی دعاکن. میگن نماز شب و به نیت ظهور بخونین که ان شاالله خود امام زمان عج دعاگوتون هستن.

به گفته خود ایشون خدارو به حق عمه شون حضرت زینب س قسم بدیم برای ظهورشون. اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
اینا حرفای مزخرفه اونیم که پا منبره مزخرف تره . درگاه خدا همیشه به روی بنده هاش بازه . مهم این نیست ...

عزیزم چیز بدی نگفتن. تازه ایشون گفتن بعد نماز مغرب و عشا هم میشه.

هر نماز یه تایمی داره گلم. مثل نماز صبح. ظهر و...واقعا نمازشب وصل بشه به صبح خیلی فضیلتش بیشتره.ولی بستگی به شرایط طرف داره که خداوند همه رو درنظر گرفته. وهمه موقعی در رحمت بازه به سوی بنده.

کلا قبل از اذان صبح تا بین الطلوعین خیلی ثواب داره بیدار باشی ونیایش کنی. ومیگن حیف خواب باشی این موقع رو.خیلی آثار دنیوی واخروی خوبی داره.

همون بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب و میگن بین الطلوعین. حاجت رواباشی ان شاالله عزیزم♥️♥️♥️

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
اینا حرفای مزخرفه اونیم که پا منبره مزخرف تره . درگاه خدا همیشه به روی بنده هاش بازه . مهم این نیست ...

اگه این جور فکر کنیم کلا مزخرفه دلتو پاک کن کافیه.

ولی هرچیزی قانون و شرایط داره که باعث بهتر شدن میشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

از بعد نیمه شب شرعی زمانش هست تا اذان صبح نگفته میگن هرچی نزدیک تر به اذان بهتر

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنید

بیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی داره

خیر دنیا و آخرت ببینید

بزن گوگلبهترین زمانش ساعت های نزدیک به اذان صبحه قبل اذان،ولی خب فک کنم از وقتی نیمه شب شرعی شروع بش ...

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنید

بیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی داره

خیر دنیا و آخرت ببینید