2777
2789
سلام عزیزم برای افراد سالمند یااونایی که میترسن بیدار نشن حتی گفتن ۹ شب ب بعد هم میشه. ولی بهتره بعد ...

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنید

بیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی داره

خیر دنیا و آخرت ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه این جور فکر کنیم کلا مزخرفه دلتو پاک کن کافیه.ولی هرچیزی قانون و شرایط داره که باعث بهتر شدن میش ...

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنید

بیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی داره

خیر دنیا و آخرت ببینید

سلاملطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنیدبیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی دارهخیر دنیا ...

سلام عزیزم

چشم حتما محتاجیم. اسمشون ب لیست قنوت نماز شبم اضافه شد.اگ خدا قبول کنه دعاگوهستم.الهی ب حق امام زمان عج ب زودی شفای کامل پیدا کنن الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل.

زیاد باامام زمان عج درد دل کن عزیزم.امام الان ما ایشون هستن.صبح وشب سلام کن و دردودل کن باهاشون.تو مشکلات زیاد ذکر یا صاحب الزمان ادرکنی یاصاحب الزمان اَغِثنی بگین.. ب گفته خود حضرت مهدی عج خدارو به جان عمه شون حضرت زینب س قسم بدین که ظهورشونو نزدیک کنن.کلید حل مشکلات هممون ظهور حضرت هست.سوره یس و صلوات و سوره توحید هدیه کنین ب امام زمان عج و پدر بزرگوارشون امام حسن عسکری ع ومادر بزرگوارشون حضرت نرجس خاتون س. ان شاالله امام زمان عج دعاگوشون هستن. و واسطه شفاشون بشن پیش خدا.التماس دعا

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️