2777
2789

من چون نماز میخونم ژلیش واینا نمیتونم انجام بدم بعد رفتم مانیکور اول که اصلا اونجوری که میخواستم نبود انگار خودم سوهان کشیدم بعد همشم شکست خیلی شکننده شد دویست تومن هم گرفت🙁

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نکنید من ی بار کاشت کردم داغون شد ناخونام موقع ریمو ناخونام مثل پوست پیاز شده بود خیلی خوشگل میشه ولی خوب داغون داغون میشه هر چقدر هم مواد خوب باشه ناخونات رو تقویت کن بعد لاک بزن شیک تر هم هست به نظرم 

چرا خودت تو خونه انجام نمیدی

منم بخاطر نماز نمیتونم بزنم ولی خودم وسایل مانیکور گرفتم ناخونامو مرتب میکنم

اوایل خیلی ناشی بودم ولی رفته رفته یاد گرفتم

توی آرایشگاه چون روشو سوهان برقی میزنن نازک میشه

اصلا کارای ناخن کاشتن ژلیش و حتی مانیکور رو دوس ندارم چون ناخنارو بدتر میکنه اسی خودت تو خونه ناخنات ...

اره ولی خب دوست داشتم شکل دار بشه 

چرا خودت تو خونه انجام نمیدیمنم بخاطر نماز نمیتونم بزنم ولی خودم وسایل مانیکور گرفتم ناخونامو مرتب م ...

میشه یاد گرفت؟ اره همینکارو میکنم

میشه یاد گرفت؟ اره همینکارو میکنم

آره بابا ادم هر چیزی رو دلش بخواد میتونه یاد بگیره فقط پشتکار میخواد، دیگه تو گوگل هم که هر چیزی بخوای یاد بگیری آموزشش هست ؛اینستاهم همینطور

من انقد زدم دستمو زخم کردم تا یاد گرفتم سه تا ابزارم بیشتر ندارم