2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چن تا هستن انگار نمی‌دونم چیزی دیدن پارس می‌کنن

ماهم تو شهرستان بودیم هر شب سگ ها زوزه میکشیدن و واق واق میکردن 

یه جیز کاملا طبیعی هست که تو غریزشونه 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

معمولا شب ها سرصدا میکنن وقتی میرفتیم روستای پدر بزرگم‌همیشه شبا صداشون میومد با صدای روباه و شغال و..

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دوست عزیز پارس ما هستیم سگ واق واق میکنه

نمیدونم چرا خندم گرفت🤣🤣

چرا تاحالا دقت نکرده بودم

برمـپستمو ویرایش بزنم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
دوتا گروه از گله سگا همو ببینن شبا پارس میکنن،اسمش روشه سگ ولگرد،شبا ولگردی میکنن چون خلوته وقتی س ...

من یوقتای میترسم فک میکنم شیطانی چیزی دیدن یا خطری حس کردن 

خب بالاخره میگن اینا حساشون قوی هس