2777
2789

سلام ،یه بار که وقت داشتی روی یه برگه آچار اسم تمام غذاهایی که بلدی بنویس  بزن به در یخچال،دیگه هروقت یادت رفت یه نگاه کنی میفهمی چی بپزی

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
الکی میگه باور نکننامزد منم گفت ماهی و قیمه نمیخورهرفتیم خونشون مامانش لو داد همه چی میخوره داشته بر ...

جدی؟😂😂😂 

نه این طفلک درست میکنم هم میخوره ولی بعدش اذیت میشه😬 منم کمتر درست میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه انوز بچه دار نشدی باز محدود میشی که ای بچم ازین غذا که خوشش نمیاد به این غذا هم حساسیت داره اینم که اصلا نمیخوره اینم خوب نیس واسش 

یعنی کابوسسس میشه 

من بعد ۱۰ سال زندگی باز از شب قبل ذهنم درگیره چی درست کنم

والا من اگه خودم خرید کننده بودم هر روز یه چیزی درست میکردم ولی همیشه طبق امکاناتی که دارم درست میکن ...

دقیقا ، بستگی داره چی تو خونه داشته باشیم ، بعضی وقتا یک قلم هم نباشه نمیشه

کوکو

گوشت چرخ کرده و سیب زمینی 

استانبولی پلو

عدس پلو 

عدسی 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

وقت بزار دوتایی باهم حرف بزنید بعد از نتیجه گیری یه لیستی از غذا های مورد علاقه تهیه کن و تقسیم کن بین روز های هفته  و بنویس که آماده باشه هی نخوای هر روز فکر کنی چی بپزی و در نهایت طبق تمایل خودتون هر کدوم رو اگر خواستید مثلا تکراری به صورت دوبار در ماه هم میتونی در نظر بگیری و حتی یه روزی رو در ماه مثلا مهمونی غذای بیرون در نظر بگیر و به خودت استراحت بده 

آخه یه جوری میگید اینو شاید نداشته باشه خو نهایتش یا میگیره یا نمیتونه بگیره یه چیز دیگه میخورن

خخخخخ

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

جدی؟😂😂😂 نه این طفلک درست میکنم هم میخوره ولی بعدش اذیت میشه😬 منم کمتر درست میکنم

اره 😂

بعدش اومد گفت قبلا نمیساخت بهم الان انگار چیزیم نمیشه 😂

اخی ب اون خودشو نده فقط مخلفات بده مثل گوشت چرخی و اینا

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

تازه انوز بچه دار نشدی باز محدود میشی که ای بچم ازین غذا که خوشش نمیاد به این غذا هم حساسیت داره این ...

وااااااای راس میگیییین😥😟 من خودمم بدغذا بودم خونه ی مامانم فک کنم بچه هام حساااابی سر غذا اذیتم کنن

دقیقا اکثر خانما درگیر اینکه چی درست کنن هستن🤦‍♀️

دقیقا ، بستگی داره چی تو خونه داشته باشیم ، بعضی وقتا یک قلم هم نباشه نمیشه

اره والا همین طوره اگه همه چی باشه ادم هر روز یه چیز درست میکنه من شوهرم خرید میکنه و زیاد خلاق نیس بیشتر اقلام اساسیو میخره 

آره مثلا باگت

بهش فکر نکرده بودم.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

یه چیزی بگید که بگنجه. یه درصد احتمال بدین شاید طرف ماهی نداشته باشه تو خونش.

عزیزم محض اطلاع اینا پیشنهاده ما که نمیدونیم چی تو خونش داره چی نداره گفت چی درست کنم اونا هم بهش پیشنهاد دادم وقتی مرغ داره تو خونه یا قیمه و قرمه میپزه یعنی ماهی یا نون نداره؟