خب خود انسان هم گونه مهاجمه،با غذا دادن به سگای ولگرد اونام مهاجم شدن،هر گونه ای جمعیتش بیشتر از سایر حیوانات بشه و طبیعت چرخه خودشو از دست بده باعث نابودی گونه های دیگه میشه،مثل انسان که با شکار ماموتها باعث انقراضشون شد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من مطالعه ام خیلی زیاده تو این زمینه هیچ کجای اروپا نگفتن باید معدوم بشه ضمنا اون غذا دادن به حیات و ...
من خودم با یکی از ایرانیای مقیم خارج حرف زدم اون گفت خارج حیوان بی پناه نداره چون از سال ها پیش عقیم شدن الان دیگه تعداد کم تو پناهگاه دارن واسه واگذاری
همه ی مخلوقات خدا حق زندگی دارن منم همیشه به سگا غذا میدم
کارتون اشتباهه،یعنی چی به سگا غذا میدین،عین این میمونه به ببر غذا بدیم بگیم حق زندگی داره،خب ببر اونموقع جمعیتش انقدر زیاد میشه که هیچ فیلو شیرو تمساحی هم نمونه،چون گونه مهاجم اول رقیبو از بین میبره بعد میده سر زنجیره غذایی اصلیش مثل گوزن و گاو میش
کارتون اشتباهه،یعنی چی به سگا غذا میدین،عین این میمونه به ببر غذا بدیم بگیم حق زندگی داره،خب ببر اون ...
جمعیت حیواناتی مثل سگ و گربه که دو بار در سال تولید مثل میکنن زیاد میشه چه غذا بدیم چه ندیم عقیم سازی اصولی و درست باید انجام بشه ضمنا اینا گونه مهاجم نیستن