2777
2789
میدونی چقدر پرنده بخاطر شکار انسان کمیاب شدن ؟

خب خود انسان هم گونه مهاجمه،با غذا دادن به سگای ولگرد اونام مهاجم شدن،هر گونه ای جمعیتش بیشتر از سایر حیوانات بشه و طبیعت چرخه خودشو از دست بده باعث نابودی گونه های دیگه میشه،مثل انسان که با شکار ماموتها باعث انقراضشون شد

یکم مطالعه کن کمتر غذا بده بهشون،حتی تو کشورای اروپایی هم گفتن یا باید معدوم بشن یا کسی سرپرستی اینا ...

من مطالعه ام خیلی زیاده تو این زمینه هیچ کجای اروپا نگفتن باید معدوم بشه ضمنا اون غذا دادن به حیات وحش هست که ممنوعه 

انشالا که فرق حیات وحش رو با حیوان اهلی میفهمین

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مطالعه ام خیلی زیاده تو این زمینه هیچ کجای اروپا نگفتن باید معدوم بشه ضمنا اون غذا دادن به حیات و ...

حیوان اهلی وقتی اهلیه که داخل خونه باشه،شما فکر میکنی همین سگا بیرون شهر انقدر مظلومن،آدمم گیر بیارن تیکه پاره میکنن

من مطالعه ام خیلی زیاده تو این زمینه هیچ کجای اروپا نگفتن باید معدوم بشه ضمنا اون غذا دادن به حیات و ...

من خودم با یکی از ایرانیای مقیم خارج حرف زدم اون گفت خارج حیوان بی پناه نداره چون از سال ها پیش عقیم شدن الان دیگه تعداد کم تو پناهگاه دارن واسه واگذاری

تو ایران که دولت به حیوونا نمیرسه ما باید برسیم

همه ی مخلوقات خدا حق زندگی دارن منم همیشه به سگا غذا میدم

خیلی کار خوبی میکنین

یه سری انسان بی وجدان فقط چند تا کلمه یاد گرفتن حتی یه صفحه هم تو این زمینه نخواندن طوطی وار تکرار میکنن

همه ی مخلوقات خدا حق زندگی دارن منم همیشه به سگا غذا میدم

کارتون اشتباهه،یعنی چی به سگا غذا میدین،عین این میمونه به ببر غذا بدیم بگیم حق زندگی داره،خب ببر اونموقع جمعیتش انقدر زیاد میشه که هیچ فیلو شیرو تمساحی هم نمونه،چون گونه مهاجم اول رقیبو از بین میبره بعد میده سر زنجیره غذایی اصلیش مثل گوزن و گاو میش

حیوان اهلی وقتی اهلیه که داخل خونه باشه،شما فکر میکنی همین سگا بیرون شهر انقدر مظلومن،آدمم گیر بیارن ...

حیوان اهلی یعنی حیوونی که اگه بش آسیب نزنی کاری باهات ندارن و در محیط زیست انسان بتونه زندگی کنه چه تو خونه چه تو کوچه

پس چرا با من کاری ندارن ؟ من همیشه بهشون غذا میدم .کره ی زمین مال همه س

خب شمارو میشناسن،بعدشم اگه هیچ حیوانو غدایی نباشه خودمون میشیم وعده غذایی همینا،در کل درست نیست غذا ندین بهشون،یا ببرین بدین جایی که مرکز نگهداری اینجور سگاس

خب شمارو میشناسن،بعدشم اگه هیچ حیوانو غدایی نباشه خودمون میشیم وعده غذایی همینا،در کل درست نیست غذا ...

سگ آدم نمیخوره عزیزم . بعدشم این انسانه که بیشترین قتل و شکار رو تو کره ی زمین انجام داده 

کارتون اشتباهه،یعنی چی به سگا غذا میدین،عین این میمونه به ببر غذا بدیم بگیم حق زندگی داره،خب ببر اون ...

جمعیت حیواناتی مثل سگ و گربه که دو بار در سال تولید مثل میکنن زیاد میشه چه غذا بدیم چه ندیم عقیم سازی اصولی و درست باید انجام بشه ضمنا اینا گونه مهاجم نیستن 

کاش یکم مطالعه تونو بیشتر کنین

حیوان اهلی یعنی حیوونی که اگه بش آسیب نزنی کاری باهات ندارن و در محیط زیست انسان بتونه زندگی کنه چه ...

خب خیلی دلت میخواد یه روز برو بیرون شهر ببین بازم اونجا اهلی هستن باهات؟حتی تو ایران خودمون به جند نفر حمله کردن بیرون شهر گله ای و کشتنش