2777
2789
منم برامسخره بازی گفتم خودمم حالم بدمیشه اینایی که مینویسن‌ شوشویی😅

چندسال پیش ها تو‌سایت همش میگفتن😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی زود خراب میشه یا سگککش میشکنه

اگه عادت کنن شل تر ببندن اوکی میشه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
یه تیشرت میخرم یا کمربند چرا همه کمربندا خراب میشن از ارزون گرفته تا چرم

چرم اصل حداقل دو سه سال کار میکنه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بعضی مرداهمینجوری ببخشیدیوبسن..اگه دوست داره توچیزایه دیگه هواتوداره زیاددرگیر این چیزانشو

فردا تولد شوهرمه دوس داشتم یه ماشین اصلاح صورت از این صفر زنا بگیرم .... جنس خوب نمیشناسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بعضی مرداهمینجوری ببخشیدیوبسن..اگه دوست داره توچیزایه دیگه هواتوداره زیاددرگیر این چیزانشو

اره خداییش زحمت زیادی می‌کشه واسه زندگیمون منم دیگه توقع ندارم من قبلاً خیلی اذیت شدم الان با این حال میگم حداقل مثل گذشته نیستم 

دیر شد،...در من اگر هم شور و شوقی بود مُرد...💔🥀
بگم هم کاری نمیکنه

شوهره دوستمم همینجوری بود ولی هوایه زنشوداشت همیشه خرجیه خونه دسته زن بود اختیار بازنه بودکلا..ولی من ازاین وره بوم افتادم اختیاره هیچیوندارم ولی مناسبتارو میگیره

همه کامل نیستن

ازکجا بخرم؟

چرم  فروشگاه دارن گلم .برو فقط مغازه های ملزومات چرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40