2777
2789
همشون خوبن بنظرم بستگی به خودش داره ببین کدومشودوس داره بیشتراستفاده میکنه همونوبگیر

اره همینکارو‌میکنم💖

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خداییش زحمت زیادی می‌کشه واسه زندگیمون منم دیگه توقع ندارم من قبلاً خیلی اذیت شدم الان با این حا ...

خب دیگه تواین گرونی اونم داره تلاش میکنه

شماهم به ول نگیرهیچوقت همه توزندگیشون کم وکاستی دارن

شوهره دوستمم همینجوری بود ولی هوایه زنشوداشت همیشه خرجیه خونه دسته زن بود اختیار بازنه بودکلا..ولی م ...

هی خواهر هر کسی یه جوری داره اذیت میشه

دیر شد،...در من اگر هم شور و شوقی بود مُرد...💔🥀
خب دیگه تواین گرونی اونم داره تلاش میکنهشماهم به ول نگیرهیچوقت همه توزندگیشون کم وکاستی دارن

نه عزیزم منم دیگه مثل خودش برامم دیگه خیلی چیزا مهم نیست...

دیر شد،...در من اگر هم شور و شوقی بود مُرد...💔🥀
امیدوارم خراب نشه

نه شوهر من سه ساله بسته کمرش ...با این که شغلش بشین پاشو زیاد داره هنوز سالمه اصلا یه ذره هم پوستش نرفته

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چندخریدی؟

پنج سال پیش دونه ای ۱۸۰ بود چون کلی برا ملازمان برداشتیم ۱۲۰ حساب کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
پنج سال پیش دونه ای ۱۸۰ بود چون کلی برا ملازمان برداشتیم ۱۲۰ حساب کرد

مغازمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40