2777
2789
عنوان

رلم جواب نمیدع💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 51 پست
ولی از این مطمعنم شما درک نمیکنین نمیدونم چطور بگم🙂

ببین من همین چن ماه پیش کات کردم همه این بلاها سرم اومده اینا میگفتن این معلومع با چن تا دختره من میگفتم ن شما نمیدونین این خیلی خوبه فرق داره نمیتونم براتون توضیح بدم ک چطوریع اصن دروغ نمیگه ی روز پیشش بودم بغلش بودما قربون صدقه بوس همه چی دقیقنننن شبش هایدم کرد واسه ی دختر دیگه استوری گذاش 

پسرا اینجور ضربه میزنن

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

16

بچه ای انق پسرا سرت بیارن ک دم مرگ اگ بالا سرشون برسی میتونی باور کنی یه چیزیشون هست

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
🥲🥲🥲ینی الکی گفته گوشیش شارژ نداره

احتمالش بالاس من خیلی با پسرا حرف زدم فهمیدم جنسشون چیه توبه کردم انق لاشی ان ک نمیتونی درک کنی انقدم سرت بیارن ک اصن این چیزا مهم نباشه برات چ برسه بود و نبودشون پ انق حرص نخور گور باباش

بخدا رفتارش طوری نی ک این کارا کنه🙂🙂

فدای مهربونیت بشم باید زمان و تجربه بهت بفهمونه که این مردها چقدر ماهرانه نقش بازی میکنن

حالا صبح میاد کلی توجیه مسخره میاره برات

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اخه هم شارژ گوشیش نشونم داد هم مهمونی خانوادگی بود حتما چیزیش شده 🙂

ن چیزیش نشده فردا ی چن تا دروغ میگه اوکی میشه شاید شارژ نداشته گوشیش واقعا ولی چیزیشم نشده نترس

احتمالش بالاس من خیلی با پسرا حرف زدم فهمیدم جنسشون چیه توبه کردم انق لاشی ان ک نمیتونی درک کنی انقد ...

فعلا ارومم ولی اگا چیزیش شده باشه نمیتونم بمونم زنده🙂💔

فعلا ارومم ولی اگا چیزیش شده باشه نمیتونم بمونم زنده🙂💔

میتونی