2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نرمی ک ب مو میده کمه یا ابریشمی میکنه ؟ شما موخوره داری ؟ موهات رنگ شدس ؟

رنگ نکردم . موخوره نه خیلی کم دارم . نمی‌دونم ابریشمی یعنی چی. در کل نسبت به قیمتش خوبه. ولی کلا مو هم ضدحرارت مبخاد هم اگه پروتیینش کمه کرم مو میخواد من اول اون دو تا رو میزنم بعد یه کوچولو روغن . موهامم سالم و خوبه ساقش

ونتی پیو ؟

نه گلم‌. یه بیوتی توش داره. تا یک هفته هم شده موهای دخترمو دنبه میکنه. میخوام چندتا بخرم انبار کنم😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
رنگ نکردم . موخوره نه خیلی کم دارم . نمی‌دونم ابریشمی یعنی چی. در کل نسبت به قیمتش خوبه. ولی کلا مو ...

ابریشمی ینی نررررمه نرم منظکر اینه 😅

حالا این چجوریه نرمیش معمولیه یا خیای نرم میکنه ؟

کرم مو و ضد حرارت چی میزنی عزیزم؟؟

نه گلم‌. یه بیوتی توش داره. تا یک هفته هم شده موهای دخترمو دنبه میکنه. میخوام چندتا بخرم انبار کنم😂

واااای چقد خوبببب 

چقد وسوسه شدم 😅 

البته موی کوچولو ها اکثرا خودشون نرمه چون رنگ و اسیب خاصی نداره و خشک نیس

من روغن ارگان لایتنس اصلشو گرفتم خوبه میزنم به قسمت پایین موهام که آسیب دیده و وز شده نرم میکنه واقع ...

نرمیش تا چندروز میمونه تا حموم بعد میمونه ؟ شما موهاتون موخوره داره ؟ موهاتون رنگ شدس و خیلی خشکه یا خشک معمولی

اکسترا میزنی یا سادهمنم ی رکز درمیون حمومم ولی هرچی میزنم تا نهااایت یه روز بعد حموم نرم کنه یا اصلا ...

فک کنم اکسترا باشه . من کلا از وقتی ضدحرارت و کرم مو اول میزنم بعد سشوار بعد روغن موهام خیلی بهتر شد