2777
2789
عنوان

آیا روز مرد کادو بخرم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زشت نیس

نه وقتی اون برات هیچی نخریده زشت نبود؟ 

الان شوهر من عادت کرده نه تبریک میگه نه کادو میخره چون تا حالا هی من خریدم دیگه نمیخرم منم

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

بستگی ب کادو یلدا داره

و اینکه نامزدی یا تازه عروس؟

من باشم هم کادو میخرم هم تبریک میگم ولی با توجه به هدیه یلدایی اون من هزینه میکنم شاید اگه تازه عروس باشم بیشتر خرج کنم

نه وقتی اون برات هیچی نخریده زشت نبود؟ الان شوهر من عادت کرده نه تبریک میگه نه کادو میخره چون تا حال ...

اخه برت یلدا کادو خریده بود منم میدونم پول نداش راست میگف 

ولی ی شاخه گل و تبریک ک پول نمیخواد

بغیر از این دیگه سیاست نمیشه میشه حماقت عزیزم

نه حماقت چیه 

منظور من اینکه زن باید مستقل باشه و زیر منت شوهرش نباشه یه جوری دست نیافتنی 

ولی واسه مناسبت ها اونو خوشحال کنه و یادش بده که اونم واسه این انجام بده

اخه برت یلدا کادو خریده بود منم میدونم پول نداش راست میگف ولی ی شاخه گل و تبریک ک پول نمیخواد

من که امسال نمیگیرم براش بد عادت شده

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

بستگی ب کادو یلدا دارهو اینکه نامزدی یا تازه عروس؟من باشم هم کادو میخرم هم تبریک میگم ولی با توجه به ...

نامزدیم عزیزم 

کادو یلدا در حد ۵ تومن بود منم میدونم دگ پول نداش

دلم از این‌پره تبریک نگف ی شاخه گل نخرید اولین بار بود اخه

من جی بخرم

چی بخرم براش خب

نمیخواد سنگ تموم بزاری...

ببین زیبااا زن باید سیاست داشته باشه...از اول زندگی با این سیاست پیش بری برد کردی...

اونجا ازش دلخور شدی باید بعدا بهش میگفتی...با زبون شیرین نه با تلخی...

یک شاخه گل بخر و یک تیشرت یا کیف پول کفایت میکنه ...

بهش بگو کیف کردم امسال تورو داشتم روز مرد کادو خریدم...چقدر خوبه که تورو دارم...همه حرفتو یجورایی رسوندی هم بهش محبت کردی

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*