2777
2789
عنوان

آیا روز مرد کادو بخرم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 49 پست
نامزدیم عزیزم کادو یلدا در حد ۵ تومن بود منم میدونم دگ پول نداشدلم از این‌پره تبریک نگف ی شاخه گل نخ ...

خوب اشکالی نداره تو یادش بده شاید یادگرفت تبریک بگو،بهش بگو که خوشحالی که مرد زندگیته و قرار پدر بچه هات بشه

کادو هم ببین چیز خاصی لازم داره یا دوست داره در حد۴،۵تومن یا کمتر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید هنوز عادت نداره زنش شدی😂😂همسر منم روز دختر گل گرفت ولی روز زن رفتیم واسه مامانامون گل خریدیم� ...

برا منم روز دختر کادو خرید تبریک گف

ولی روز زن هیچی 

چی بخرم ب نظرت پولم ندارم زیاد اخه

خب دلم گرفته ازش گفتم ک میدونستم پول نداره ولی ی تبریک میگف لااقل هوففف

من کاملااا بهت حق میدم...اصلا یک درصد به همسرت حق نمیدم...من میگم شاید تو خونشون یاد نگرفته...تو هم اینطوری کنی فکر میکنه یک چیز عادیه...تو یادش بده و اگه دوباره تکرار کرد دیگه تکرار نکن...

بعدااااا یماه دیگه مثلا بهش بگو میدونی چی دوسدارم؟

بگو دلم میخواد حتی اگه پولیم نداشتی برای هر مناسبتی شده برام یک شاخه گل بخری انجامش بده...بگو میدونم دوستم داری ولی اینطوری منو پیش خودم بالا میبری و عملی نشون میدی محبتتو

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
برا منم روز دختر کادو خرید تبریک گفولی روز زن هیچی چی بخرم ب نظرت پولم ندارم زیاد اخه

خب پس همونه عزیزم، امسال مناسبتا یکم قاطی شد باهم، مردا هم اندازه ما خانوما اهمیت ندن و وقتی دستشون خالیه ذهنشون بهم میریزه، قبلا برات گرفته پس دیگه چیزی به دل نگیر.

هرچی دوس داره و هزینه‌شو داری براش بگیر، ادکلن، کیف پول و کمربند، هندزفری بلوتوثی، هودی و دورس و اینا، قیمتای مختلف هست هرکدوم در توانته

پولش و ندارم اونقد

اصلا اشکالی نداره مهم نیت ادمه

کیف پول یا کیف کارت،قاب موبایل و..

نمیتونی جوراب😂

ایده های بعد ازدواجی دارم برا کادو مثلا اچار و ابزار،شرت و جوراب هم رنگ😅،افترشیو و بیفور شیو و... خلاصه از این چیزهایی که لازم دارن

من کاملااا بهت حق میدم...اصلا یک درصد به همسرت حق نمیدم...من میگم شاید تو خونشون یاد نگرفته...تو هم ...

نمیگم بلد نیس خب قبلنا برام گل میخرید یا روز دختر کادوم داد ولی روز زن انگار ن انگار

نمیگم بلد نیس خب قبلنا برام گل میخرید یا روز دختر کادوم داد ولی روز زن انگار ن انگار

خوب خیلیم عالی...

مردا بعضی وقتا واقعا عقلشون نمیکشه...اصلا هم عمدی نیست

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*