2777
2789

خیلی سخته......

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تکذیبمیشه تغییرش داد چون تغییر دادمالبته از دید خودموگرنه از هر راهی بریم میتونیم بگیم سرنوشت بودهول ...

ببین توی ذهن خودت اره ولی مطمئن باش یه سببی پشتش بوده پس ما داریم یه زندگی از پیش تعیین شده رو جلو میبریم منم هزاران بار اینجوری تغییرش دادم ولی بهش فکر کردم که اینم حتما جز سرنوشتم بوده که من این راه دومو برم 

ببین اگه بشینی بگی سرنوشت من ازقبل نوشته شده هیچ کاری نکن این قبول نیست ولی اگه تلاش کنی بنظرم میشه ...

منظور من تلاش نبود.گاهی همه کار میکنیم ولی از یجا دیگه مشکل پیش میاد باز نمیشه!

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

نمیدونم آخه یه حدیث هست که میگه دعا میتونه سرنوشت انسانو تغییر بده.

تنها و تنها امید منم همین حدیثه!

ببین توی ذهن خودت اره ولی مطمئن باش یه سببی پشتش بوده پس ما داریم یه زندگی از پیش تعیین شده رو جلو م ...

اینو ما نمیتونیم تایید کنیم چون مغز انسان قابلیت درک این مسئله رو نداره

ببینید الان زندگیه من و شما عوض شد

شما اصلا این تاپیک رو نمیزدین من نظر نمی‌نوشتم و اگه نمی‌نوشتم شما نمیخوندی و باعث شد تغییر کنه روند زندگی من و شما ولی اینکه این سرنوشت بود یا حرکت ما بستگی به دیدگاه هر شخص داره

اینو ما نمیتونیم تایید کنیم چون مغز انسان قابلیت درک این مسئله رو ندارهببینید الان زندگیه من و شما ع ...

درسته ولی من چندسال پیش خواستم با سرنوشتم بجنگم‌ بخدا قسم یه جوری خوردم زمین بعد ۴ سال تونستم سرپا بشم از اون روز به بعد من فقط میگم خدایا من به قلم خودت ایمان دارم دیگه کاری نکردم من نمیگم تلاش نکنید ولی میگم هرکی بخواد بیشتر بجنگه بیشتر میخوره زمین