2777
2789
عنوان

همه چی و همه جا شده پارتی

89 بازدید | 10 پست

دیگه خسته شدم!!!

با مدرک کارشناسی هرچی دنبال کار میگردم کمتر پیدا میکنم😔

داشتن یک کار خوب و ایده آل برای من و امثال من که نه پارتی و معرف داریم و نه سابقه,شده رویا و حسرت😣💔

هرجا هم میری یا میگن شرط سنی,یا سابقه...ولی اگه معرف داشته باشی نه سن مطرح میشه نه سابقه نه تحصیلات...خیلی علاقه دارم تو بیمارستان کار کنم ولی چون معرف ندارم فقط در حد علاقه و رویا مونده ولی میشناسم کسایی که با دیپلم سمت بالایی دارن...از خودم,از پدر و مادرم خجالت میکشم😥

احساس میکنم  دیگه رویاهای رنگی رنگی ای که داشتم رنگ پریده و خاکستری شدن...

#‍ درد و دل

💜اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج💜...به بسم الله می خوانم خدا رازمشتی خاک آدم خوانده ما را
رشتت چی بوده که میخای بری بیمارستان

کارشناسی زیست سلولی و مولکولی

💜اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج💜...به بسم الله می خوانم خدا رازمشتی خاک آدم خوانده ما را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو آزمایشگاهایه خصوصی سر بزن

رشته من رو فقط برای کارآموزی میخوان

از وقتی که وزیر بهداشت که هاشمی بود بخشنامه زد خیلی به ندرت آزمایشگاه ها هستن که استخدام کنند

برای استخدامی اموزش پرورش بخونبدون پارتی قبول میشن اکثرا.

آزمونش هم قبول شی تو مصاحبه رد میشی اینقدر که سخت میگیرن یکی از دوستام اینطوری شد

آزمونش هم قبول شی تو مصاحبه رد میشی اینقدر که سخت میگیرن یکی از دوستام اینطوری شد

خوب بخونی بعد خوب برای ازمون بخونی قبولی اخرش.

من دوتا از دوستام بدون هیچ پارتی قبول شدن الان معلمن.

اونایی که قبول نشدن میگن الکی مصاحبه رد میکنن و اینا 

هرکی خوب بخونه تهش قبوله

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خوب بخونی بعد خوب برای ازمون بخونی قبولی اخرش.من دوتا از دوستام بدون هیچ پارتی قبول شدن الان معلمن.ا ...

نمیدونم شاید ولی من علاقه ای به دبیری ندارم

اهان ♥امیدوارم تهش هرجایی که دوست داری مشغول به کار بشی عزیزم

ممنون عزیز دلم...شما دعا کن برام❤