2777
2789
من الان نگاه کردم تو دیوار مثلا یکی میخوان اشمزی غذا خونگی یکی دیکه بسته بندی زعفرون یا مثلا دیدم به ...

پسرم مبره مکانیکی یاد بگیره چندبارغذاخوری ایناکارکرد

اونا هم به زورپولشودادن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا الان بچه هات داخل خونه هستن بهانه شما را نمیگیرن ؟؟؟ گلم اگه اهل دعا هستی سوره مزمل طلاق ضحی ...

بله خونه بودن الآن برگشتم خونه دخترم پشت در سکته میکرداینقدرگریع کردخوابیدع بود پسرم هم نمیتونه چیزی بگه اونم می‌ندازه بیرون😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
نه تو تنها نیستی اتفاقا منم دقیقا حس تو رو دارم در حدی ک دیروز دنبال قرص برنج می‌گشتم بگیرم بخورم خو ...

الهی چی بگم خواهر واقعا نمیدونم این چه سرنوشتیه ماهاداریم اینکارونکنی عزیزم

راستی بچه داری

نه تو تنها نیستی اتفاقا منم دقیقا حس تو رو دارم در حدی ک دیروز دنبال قرص برنج می‌گشتم بگیرم بخورم خو ...

حرفت درست بود بی کس که باشی بهترین زن عالمم باشی شوهرت برات دم درمیاره اما اگه کس و کارداشته باشی بهترین مرد عالمم برات موش میشه حتی اگه تحفه ایی نباشی 

من بخدا همه چیم خوب بود ظاهرم شغلم اخلاقم مظلوم و بساز بودم 

اما بی کس بودم یعنی پدرو مادرم قدرتی نداشتن ادمای مظلوم و پیر کس و کاردیگه ای هم نداشتم بقران قسم حتی ظاهرمم شده بود عذاب جونم هرکی میگفت قیافت خوشگله حالم بد میشد چون چقد تهمتها شنیدم کتک خوردم  میدونی میگم چی اگه قدرت و کس و کار نداشته باشی خوبی هاتم بد میشه مث زیبایی و سرکار رفتن بساز و صرفه جو بودن و...

حرفت درست بود بی کس که باشی بهترین زن عالمم باشی شوهرت برات دم درمیاره اما اگه کس و کارداشته باشی به ...

عزیزم وقتی دستت توجیب خودت بودچراموندی😔

اخی منم چندباری شوهرمو انداختم بیرون

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اخی منم چندباری شوهرمو انداختم بیرون

شماانداختین؟

بچه داشتم متاسفانه بچمم مظلوم واروم جگرم کباب میشد بی مادربشه

اونم سو استفاده میکرد وقتی میدید سفت چسبیدم ب زندگیمو هیچ جا نمیرم اینقد اذیت میکرد بی مهری ها ودعواها کتک ها اجبارها و....

ولی الان اگه برگردم خیلی از کارایی که کردمو دیگه نمیکنم مثلا پازندگیم نمیموندم سریع قهر میکردم حالا بی بچه یا بابچه میرفتم خونه مادرم درخواست طلاق میدادم و... خلاصه جدیش میکردم که فک نکنه من تا ابد موندگارم باهربلایی که سرم بیاره

من برا پدرمادر پیرم نمیرفتم که مبادا حرص بخورن اما بخدا ضربه ای که به خودم میخورد بدتر بود حتی اونام مطمئنن راضی نبودن الان اگه برگردم به اون روزا سریع میرم خونه مادرم که فک نکنه بی کس وکارم و هر بلایی سرم بیاره

بچه داشتم متاسفانه بچمم مظلوم واروم جگرم کباب میشد بی مادربشه

😔😔😔

بچه های منم خیلی مظلومن😢

عزیزم میشه این کار رو کرد یعنی از، طریق غذا بهش دارو داد

اره میشه یه نفرو میشناسم تو همین سایت قبلا گفت این کارو کرده اسم کاربریش یادم نیس ولی خب اگه اطرافتون کسی هست که واقعا عصبیه و مشکل داره با دکتر اعصاب درمیون بزارین خیلیاشون دارو میدن و راهنمایی میکنن چجوری باید دارو رو مصرف کنین براشون

اونم سو استفاده میکرد وقتی میدید سفت چسبیدم ب زندگیمو هیچ جا نمیرم اینقد اذیت میکرد بی مهری ها ودعوا ...

برات نسخه نمیپیچم چون هرکی شرابط خاص خودشو داره فقط تجربمو گفتم شاید بدردت بخوره انشالا که خدا یه راهی جلو پان بذاره

اونم سو استفاده میکرد وقتی میدید سفت چسبیدم ب زندگیمو هیچ جا نمیرم اینقد اذیت میکرد بی مهری ها ودعوا ...

منم بخاطرهمین چون مادرم مشکل قلبی داره بهش چیزی نمیگم 😢

اره میشه یه نفرو میشناسم تو همین سایت قبلا گفت این کارو کرده اسم کاربریش یادم نیس ولی خب اگه اطرافتو ...

روانشناس یاروانپزشک؟