2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

176 بازدید | 36 پست

سلام خوبین دوستان 

ما رسم داریم جهیزیه با پسر هست بعد من عروس خالم هستم قراره این چند روز بریم خرید جهیزیه راستش اخلاقای خالم یجوریه مثلا چون دخترش فلان چیز نخریده دوس ندارم منم بخرم یا من یخچال ساید دوس دارم چون دخترش یخچال معمولی گرفته به منم میگه بیا از اینا بگیر خوبه خب من واقعا اون مدل دوس ندارم بعد تا برخورده برخلاف میلش عمل میکنیم همش میگه برم درد می‌کنه فشارم رفت بالا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون باید با شوهرت بری

و ازدواج فامیلی همینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خیلی سخته همه چی پای یه نفر باشه واقعا بنظرم یه جاهایی شما هم کوتاه بیا یا اگه خیلی دیدی مقاومت میکنن روی وسیله و ندارن شما خودت بذار رو پولش همون یخچال مورد نظرتو بردار 

حتما پول ندهرن اون چیزی ک میخوایی بگیری

نه پولش هست خالم اگه چیزی نگه نامزدم خیلی خوبه خودش بهترینها رو میخواد من حتی مارکای معروف هم انتخاب نکردم همه حد وسط

اون چیزی که دوست داری بخر...و اگه گفت حالش بده آبمیوه تو کیفت بذار بگو خاله یا مامان هرچی میگی...بگو بیا بخور خوب میشی

دیدی خوب نشد بدتر کرد بگو یه روز خوب شدی بیا بریم همونی که میخوام بخرید انگار الان حالتون خوب نیست هم سیاست داشته باش هم حرف خودت باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ببین هیچوقت هیچوقت خودت نگو فلان چیزو میخوام

به شوهرت بگو اون بگه فلان چیزو بخریم رو حرف اون حرف نمیزنن

به شوهرت بگو اونو راضی کن ساید بخره 

اون به مادرش بگه ساید میخوام

یا بگو پسرت فلان مدل یخچالو دوست داره