2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 36 پست
یجاهایی خالتو بپیچون با شوهرت برو بخر

نمیشه زشته بالاخره اون میخواد بیاد باز ما بپیچونیم بدتر میشه همینکه راه دور عروس شدم باعث شده دل نازک بسم می‌دونم ناراحتی پیش بیاد خودمو دق میدم از استرس و جوش دوس ندارم این حرفا پیش بیاد

خب خانواده دختر هم میدم در حد توان مثلا من خانوادم فرشا و چرخ خیاطی و سه تیکه برقی و طلا در حد توان ...

خوب عزیزم واسه شما خیلیی 

خونواده‌‌ی ما همچیو دختر میگیره طلام میگیره چرخ خیاطی نیمم حساب نمیشه همه یجور رسم دارن دیگ خوشبخت شی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی وظیفه اوناس اگه نداشتن اره باید درک میکردم کوتاه میومدم نه وقتی دارن هم من کوتاه بیام

پس بگو به مامانش بگه که تو اون یخچال میخوای

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

نمیشه زشته بالاخره اون میخواد بیاد باز ما بپیچونیم بدتر میشه همینکه راه دور عروس شدم باعث شده دل ناز ...

دو روز جوش بزنی خیلی بهتره تا چندسال حرص بخوری،با نامزدت هماهنگ کن اون انتخاب کنه جلوی مادرش ،بهش بگو اگه با سلیقه ی خودم نخرم به دلم میمونه و بعدا مجبوری دوباره هزینه کنی 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خیلی سخته همه چی پای یه نفر باشه واقعا بنظرم یه جاهایی شما هم کوتاه بیا یا اگه خیلی دیدی مقاومت میکن ...

اصلا بخدا بحث پولش نیست ولی یه اخلاقی داره مثلا دوس ندارم کسی بالاتر از خودش و دختراش باشه مثلا اگه من یه مانتو بگیرم اونا میرن دو سه تا میگیرن بخدا اینا برام مهم نیست سر این چیزا اصلا ناراحت نمیشم ولی واسه جهیزیه دوس ندارم خیلی کوتاه بیام چون اونا حتی اول قبول کردن بیان تهران خونه بگیرن که بعداً خودم گفتم اشکال ندارد همین مشهد بگیر 

دو روز جوش بزنی خیلی بهتره تا چندسال حرص بخوری،با نامزدت هماهنگ کن اون انتخاب کنه جلوی مادرش ،بهش بگ ...

من نمی‌خوام تو خریدارم ناراحتی باشه نمی‌خوام خالم هم ازم ناراحت بشه نامزدم همش میگه تو چیکار داری اگه من اون چیزی که تو خواستی نخریدم اون موقع استرس بگیر ولی نمیتونم 

تو هرچی میخوای با شوهرت هماهنگ کن حتی عکس بفرست براش ،روز خرید هیچی نگو بزار خودش بخره دیگه خالتم ناراحت نمیشه بشه هم از پسر خودش میشه و زود از یادش میره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بنظرم حالا ک هزینه با شما نیست قشنگ نیست هرچی دلت میخواد برداری با همسرت مشورت کن بوجه ببین چقدر بعد ...

نمی‌دونم شاید چون رسم شما مثل رسم ما نیست یخورده درکش سخت باشه ولی ما این حرفا رو نداریم مثلا پسر میاد میگه من انقدر برای جهیزیه میتونم هزینه کنم اگه پدر عروس چیزی هم نده هیچ اشکالی ندارد اگه هم بخره لطفه الان تو فامیلای ما بابای من اولین نفره که بازم میخواد کمک کنه مثلا برای عقد برای داماد حلقه و کت و شلوار و وسایل شخصی گرفت الان برای عروسی هم کت و شلوار و یه زنجیر طلا هم برای داماد گرفته

تو هرچی میخوای با شوهرت هماهنگ کن حتی عکس بفرست براش ،روز خرید هیچی نگو بزار خودش بخره دیگه خالتم نا ...

فعلا بجورایی دارم همین کار رو میکنم نامزدم بنده خدا اصلا حرفی نداره بخدا

آهان پس هیچی من نظری ندارم چون ما اصلا اینجوری نیستیم

واقعا دوهفته اس از استرس خواب ندارم حرفای خالم باعث میشه با نامزدم الکی بحث کنم باز بعدش پشیمون میشم ولی خب چه فایده