2777
2789
عنوان

شوهرم از گذشتم نمی‌کشه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 25 پست
دفعه بعد که حرف زد یکی بزن توی دهنش بگو ببخشید دست خودم نبود 😂😂

تا دلت بخواد هم خودمو زدم هم اونو

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چخبره ۵ سالدیگه کل کشور میفهمن

ما انقد از ازدواج  باهم مطمئن بودیم که خواب این روزارو هم نمیدیم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بزار یچیزیو روک راست بهت بگم اون مریض شوهر منم دقیق این مریضی و داره اما من سرم کلاه رفت بچه دار شدم تو اوج دلخوشی من برگشت گفت این بچه برای من نیست منم گفتم قرن قجر نیستیم ببر دی ان ای بگیر خلاصه عزیزم بخدا مریض دست خودشم نیست درست بشو هم نیست 

من دیگه فقط دارم تحمل میکنم هرچی بشه فکرش میره من بهش خیانت کرده باشم چند شب پیش اومد خونه انقدر خسته عصبی بودم از دسته بچه نمیخوابید و گریه و......گفت چیه گفتم کلافه شدم بعد گفت نه دردت یه چیزه دیگه س تو دوست پسر داری وگرنه منوتو مشکلی نداشتیم فقط نگاش کردم بغضمم گرفت دیگه هیچی نگفتم

اینو میگم شوهر منم مریض میدونم هیچوقتم درست نمیشه

من دیگه فقط دارم تحمل میکنم هرچی بشه فکرش میره من بهش خیانت کرده باشم چند شب پیش اومد خونه انقدر خست ...

دلم میخواد جدا بشم 

دلم میخواد جدا بشم

چون فامیل هستید یکم سخت کارتون فعلا سعی کن بچه دار نشی بنظر من یکیو واسطه کن حالا خواهر یا مادرش یا پدرش خلاصه دیگه بعد بگو اینارو میگه دست بردار نیست اگه تمومش نکنه ازش جدا میشم چون همه هم خبر داشتن دیگه