2777
2789
عنوان

عاشقم شده تو دانشگاه چی بگم جوابشو بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 49 پست
یکم صحبتامون صمیمی شده ، آزمونشم داد منتظر نتایجهنمیدونم چه غلطی بکنم تا حالا تو فامیل ما همه با پول ...

صمیمی نشو 

تا وقت نتیجه دست ب سرش کن بعد اگ قبول نشد رسما کات و تمام 

صمیمی نشو باهاش ک دردسر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم متاسفانه دنیا اصلا عادلانه نیس اگ بخوای خیلی ادم خوبی باشی تهش خوشبخت نیستی و نمیشی این ی حقیق ...

دقیقا 

آدم خودشو قربانی کنه قدرشو نمیدونن نکنه هم میگن لاشی🥲

عزیزم متاسفانه دنیا اصلا عادلانه نیس اگ بخوای خیلی ادم خوبی باشی تهش خوشبخت نیستی و نمیشی این ی حقیق ...

بازنده طرح شما دختر خانومه اتفاقا

دختر خانوم احتمالا وابسته یه پسر نامناسبش کخ بی پول میشه و تهش ازدواج میکنه باهاش ، نتیجه ازدواج پسر بی پول و دختر پولدارم که مشخصه پررو شدن پسرا و جفتک انداختن و خیانت و ...

زرنگی اینجا اینکه همین الآن بگه نه به پسره و با یه پسر متناسب از نظر مالی بعدا ازدواج کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بازنده طرح شما دختر خانومه اتفاقادختر خانوم احتمالا وابسته یه پسر نامناسبش کخ بی پول میشه و تهش ازدو ...

بحث اینجاس از هم خوشمون اومده اون بیشتر

و ممکنه در آینده وضع مالیش بهتر بشه واسه همین دودلم

بحث اینجاس از هم خوشمون اومده اون بیشترو ممکنه در آینده وضع مالیش بهتر بشه واسه همین دودلم

نکن دختر خوب اشتباهه 

وضع مالی شم بهتر بشه میشه یه تازه به دوران رسیده زبون دراز که فکر میکنه حالا شما در حدش نیستی

من تراپیستم رابطه پسر بی پول و دختر پولدار ۹۹ درصد شکسته!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نکن دختر خوب اشتباهه وضع مالی شم بهتر بشه میشه یه تازه به دوران رسیده زبون دراز که فکر میکنه حالا شم ...

منم پولدار نیستم والا،،، خودمن اتفاقا دانشجوی روانشناسیم 

موندم دیگههه دو دلم چطور بهش بگم الان باید جدا شیم 🥲🥲🥲🥲