2777
2789
اره دقیقااااااا😭😭😭جدیدا این حس رو داشتم که خوش رفتاری اش باهام فراتر از دوستیه و بهم حسایی داره ت ...

حس میکنم علی میترسه بیاد جلو ک بگی ن از ی ورم حساسه ی جورایی یا شایدم فازشه

ابولفظل هم ی جورایی فک کنمد۵۰ ۵۰

ارع حالا تهش چی میشه؟چیزی که خودم حس می کردم علی از من خوشش اومد و ابول رو واسطه کرده بود باهام حرف ...

علی میترسه بیاد دیگ گفتم تو تاپیک قبلی میترسه بگی ن

ابول هم زیاد زبون نداره ب نظرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ن ولی بیشتر پسرایی ک اینطوری میکنن باهاشون تنفره بعضیام ک مهم نی واسشون میرن بعدی باید ببینی طرفت ...

نمیدونم حس میکنم هنوز دوستم داره ولی خب چیزی مثل قبل نمیشه

فکر کنم باید فراموشش کنم و مطمئنم خیلی قراره اذیت شم و طول میکشه

علی میترسه بیاد دیگ گفتم تو تاپیک قبلی میترسه بگی نابول هم زیاد زبون نداره ب نظرم

مرسی🥲انشالله با یک دختر درست که معیار هاتو داره و وفاداره آشنا شی برا منم دعا کن هر چی و هر کی صلاحمه پیش بیاد

پیراپزشک🤍💉🩺

مرسی🥲انشالله با یک دختر درست که معیار هاتو داره و وفاداره آشنا شی برا منم دعا کن هر چی و هر کی صلاح ...

ما دختر وفادارش ی کاری کرد ک اعتماد ب دختر کلا بشه مث سوزن تو انبار کاه

توعم ایشالا با هرکی صلاحه اوکی میشی

ولی اخرم ب نظرم باید یکی از دوستای دختر ابول رو بفرستن جلو چون ابول هم دس پا نداره مث علیه ولی از علی بهتره

پیامای قبل ببین اسم و ماه و مو میتونم تا حدود تشخیص بدممیتونی مو و لباس تشخیص بدی منو؟ یا تپل لاغر؟

من حسم خیلی خوب بود

یه مدت درگیر یه چیزی شدم....

اطرافیانممم میگن طلسمت کردن😂

هوف ولی راچب تو حس میکنم لاغری

موهات مشکی لباست سبز یا سفید

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
تست کن برو ببین چی میگه چی میشه

چندبار میخواستم باهاش حرف بزنم دقیق ولی انگار دوست نداشت صحبت کنه

ولی خودش اومد جلو و اوکی رفتار کرد صحبتاش مثل قبل بود ولی رفتارش نه میشناسمش مثل قبل نمیشه و نیست الانم

من حسم خیلی خوب بودیه مدت درگیر یه چیزی شدم....اطرافیانممم میگن طلسمت کردن😂هوف ولی راچب تو حس میکنم ...

حس میکنم موهات لخت خرمایی یا مشکی

رنگ لباست روشن

چشماتم قهوه یا مشکیه

نمیتونم ولی باید سعی کنمبرام سواله چرا برگشت اگه نمیخواد مثل قبل شه بودن تو همچین رابطه ای چه سودی ب ...

اذیت ازار

شایدم میخواد مث قبل ش اومره رفتارت ببینه ببینه معذرت خواهی میکنی و ... ک بشید مث قبل